Regardz Meeting Centers breidt uit met locatie in Amsterdam Centrum

Regardz Meeting Centers breidt uit met locatie in Amsterdam Centrum van Regardz Hospitality Group

Door: Regardz Hospitality Group  31-05-2006
Trefwoorden: Vergaderen, Uitbreiding, Bijeenkomsten

´De keuze voor de locatie Amsterdam Centrum is gebaseerd op recent marktonderzoek onder bestaande en potentiële boekers. Met het openen van een Regardz Meeting Center in Amsterdam Centrum geven wij invulling aan de daaruit gebleken behoefte aan een hoogwaardig, goed bereikbaar meeting center, met een constante kwaliteit in het centrum van de hoofdstad´, aldus Job Heilijgers, algemeen directeur Regardz Hospitality Group.

Onderscheidend
Regardz Meeting Centers, specialist in de markt van bijeenkomsten, voert een onderscheidend bedrijfsconcept. Of het nu een training, vergadering, evenement of een groot congres is, Regardz biedt, op basis van jarenlange ervaring, precies wat nodig is om het beste uit bijeenkomsten te halen.
Regardz Hospitality Group, waar Regardz Meeting Centers onderdeel van is, exploiteert 11 bedrijven, waarvan 5 hotels in Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Zaltbommel en 6 Regardz Meeting Centers, gesitueerd in Amersfoort, Amsterdam Zuid-Oost, Arnhem, Utrecht, Zwolle en vanaf september dus ook in Amsterdam Centrum.

Voor nadere informatie: Regardz Hospitality Group 033-4655000, www.regardz.nl

Reserveringen voor Regardz Meeting Center Amsterdam Centrum worden in de periode voorafgaand aan de opening aangenomen via de reserveringsafdeling van Regardz Meeting Center Planetarium Amsterdam Zuid-Oost, telefoon 020-6518585, e-mail [email protected]

Trefwoorden: Bijeenkomsten, Gastvrijheidsindustrie, Meeting Center, Uitbreiding, Vergaderen,

Contact Regardz Hospitality Group

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share