SB Commerce BV verzorgt de nieuwe TNT Post Kadowinkel

SB Commerce BV verzorgt de nieuwe TNT Post Kadowinkel van Sb Commerce

Door: Sb Commerce  11-09-2007
Trefwoorden: Webwinkel, E-commerce, Kadowinkel

Den Haag - 7 september 2007 - Vriend, familie of zakenrelatie verrassen met een cadeau in de brievenbus kan vanaf vandaag via de TNT Post Kadowinkel. Cadeau kiezen, bezorging regelen en betalen. Zo simpel is het in de nieuwe online winkel op www.tntpost.nl.

De TNT Kadowinkel is een samenwerkingsverband met SB Commerce, specialist op het gebied van online winkels. SB Commerce verzorgt het assortiment, de webwinkel en klantenservice. TNT Post bezorgt de cadeaus aan huis.

De nieuwe TNT Post Kadowinkel biedt keus uit meer dan duizend cadeaus voor elke gelegenheid en in iedere prijscategorie. Variërend van een gepersonaliseerde wijnfles tot een fotolijst of een hippe wandklok tot een cursus ballroomdansen voor twee of een vlucht in een echte Mig 25. Uniek aan deze Kadowinkel is de mogelijkheid om cadeaus uit te zoeken die door de brievenbus passen.

De afzender kan een persoonlijke boodschap toevoegen aan het cadeau en het desgewenst laten voorzien van een feestverpakking. Bovendien kunnen veel cadeaus worden gepersonaliseerd, zoals een eigen gelukwens via een chocoladetelegram, een slabbetje met daarop de naam van het kind en een boek van 'Baantjer' waarin de hoofdpersoon de naam heeft gekregen van de ontvanger.

"Een cadeau in de brievenbus is verrassend en origineel en wordt gewaardeerd door de ontvanger", aldus Bas Fontein, product manager bij TNT Post. "De afzender betaalt minder portokosten dan bij een pakket en hoeft er geen rekening mee te houden of de ontvanger thuis is. Bovendien sluit de nieuwe winkel aan bij de groeiende behoefte van consumenten om allerlei zaken vanuit huis te doen. Het snel regelen van een leuk cadeau vanuit je luie stoel is een aantrekkelijk optie."

In de TNT Post Kadowinkel wordt de keuze van een passend geschenk vergemakkelijkt door cadeautips, een zoekfunctie en een onderverdeling van cadeaus naar doelgroep en momenten. Bezorgen kan in Nederland en België en gebeurt door TNT Post. Bestellen vóór 16.30 uur betekent voor de meeste producten dat ze de volgende dag worden bezorgd. Betalen kan onder meer via creditcard, iDEAL en PayPal.

Over TNT Post

TNT Post verwerkt dagelijks 16 miljoen poststukken (waarvan 350.000 pakketten) met ruim 7,6 miljoen bestemmingen in Nederland. Het bedrijf verbreedt daarnaast zijn horizon internationaal door middel van acquisities in Europa en Azië. Van groeiend belang zijn diensten die elektronische data omzetten in fysieke post. TNT Post is in de eerste plaats actief op het gebied van post: collectie, sortering, transport en aflevering van brieven en pakketten. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in data- en documentdiensten, direct mail, e-commerce en internationale post. TNT Post heeft zo'n 58.000 mensen in dienst in Nederland. De omzet over de eerste helft van 2007 bedroeg 2.081 miljard euro. TNT Post is onderdeel van TNT N.V. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.

Over SB Commerce

SB Commerce is specialist op het gebied van online winkels. SB staat voor Service en Betrouwbaarheid. Naast een reeks eigen online speciaalzaken verzorgt SB Commerce het volledige E-commerce traject voor uiteenlopende bedrijven. Dit omvat alles van assortimentsopbouw, inkoop, het ontwikkelen en beheren van de webwinkel tot en met de logistieke afhandeling, voorraadbeheer en after sales.

Trefwoorden: E-commerce, Kadowinkel, Webwinkel