De TV Lift eindelijk betaalbaar

De TV Lift eindelijk betaalbaar van Screentech Tv Lift Systemen

Door: Screentech Tv Lift Systemen  07-11-2008
Trefwoorden: Hefsysteem, Lcd Lift, Televisie Lift

Screentech TV liften zijn o.a. in te bouwen in; AV meubelair, kasten, tafels, dressoirs, bureaus, balies, bedden en nog tal van andere toepassingen zijn denkbaar.

De klanten van Screentech zijn afkomstig uit alle windstreken en sectoren, denk hierbij aan een interieurbouwer, meubelmaker, projectinrichter een scheepsbouwer etc. etc.
U motivatie om een TV lift aan te schaffen kan onstaan vanwege:

- esthetische beweegredenen
- diefstalpreventieve beweegredenen
- design
- etc. etc.

De techniek die voor de Screentech TV liften wordt gebruikt heeft zich in de praktijk reeds vele malen bewezen, is eenvoudig te bedienen én is bovenal oerdegelijk. Dat wil o.a. zeggen dat er bewust gekozen is om zoveel mogelijk stalen componenten te gebruiken i.p.v. veel kwetsbaarder kunststof.

De TV liften zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar, dat wil zeggen dat Screentech in principe binnen 24 uur uit kan leveren. Is een product door onvoorziene omstandigheden toch niet op voorraad , dan kan Screentech doorgaans binnen één week uitleveren.

Dus indien u op zoek bent naar een goed en betaalbaar TV lift systeem en uw interesse is gewekt, neem dan contact op met Screentech voor een gedegen en vanzelfsprekend vrijblijvend advies.

Trefwoorden: Berma, Conset, Demonstratiemeubel, Ergoswiss, Flatlift, Flatscreenlift, Gafe, Hefsysteem, Keukenkast Hefsysteem, Lcd Lift, Liftbox, Liftboy, Monitor Lift, Monitor Standaard, Plasma Lift, Plasma Standaard, Presentatiemeubel, Screenlift, Screenmotion, Screentech, St460, Televisie Lift, Ts460, Ts750, Tv Standaard, Tv-lift, Venset,

Contact Screentech Tv Lift Systemen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share