Een inbouw TV lift / LCD lift voor iedereen

Een inbouw TV lift / LCD lift voor iedereen van Screentech Tv Lift Systemen

Door: Screentech Tv Lift Systemen  11-09-2008
Trefwoorden: Tv Lift, Tv Liften, Lcd Lift

Screentech TV liften zijn in te bouwen in o.a. kasten, tafels, bureaus, balies, bedden en nog tal van andere toepassingen zijn denkbaar.

Onze klanten komen uit alle windstreken en sectoren, denk hierbij aan bijvoorbeeld; interieurbouw, meubelmakerij, projectinrichting, scheepsbouw etc. etc.

U kunt overwegen een TV lift aan te schaffen vanwege:

- esthetische beweegredenen
- diefstalpreventieve beweegredenen
- design
- etc. etc.
De techniek die voor onze TV liften wordt gebruikt heeft zich in de praktijk reeds vele malen bewezen, is eenvoudig te bedienen en is bovenal oerdegelijk. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat er bewust is gekozen om enkel en alleen stalen componenten te gebruiken i.p.v. kunststof.

De TV liften zijn altijd uit voorraad leverbaar, dat wil zeggen dat we in principe altijd binnen 24 uur kunnen leveren. Is een product door onvoorziene omstandigheden toch niet op voorraad , dan kunnen we binnen een week leveren.

Dus indien u op zoek bent naar een goed en betaalbaar TV lift systeem en uw interesse is gewekt, neem dan contact met ons op voor een gedegen advies.

Trefwoorden: Flatlift, Gafe, Idealiss, Lcd Lift, Liftbox, Monitor Lift, Plasma Lift, Screen Lift, Screentech, Televisie Lift, Tv Lift, Tv Liften,

Contact Screentech Tv Lift Systemen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share