Een TV Lift / Televisie Lift voor iedereen!

Een TV Lift / Televisie Lift voor iedereen! van Screentech Tv Lift Systemen

Door: Screentech Tv Lift Systemen  19-05-2008
Trefwoorden: Tv Lift, Lcd Lift, Televisie Lift

Screentech TV liften zijn in te bouwen in o.a. kasten, tafels, bureaus, balies, bedden en nog tal van andere toepassingen zijn denkbaar.

Onze klanten komen uit alle windstreken en sectoren, denk hierbij aan bijvoorbeeld; interieurbouw, meubelmakerij, projectinrichting, scheepsbouw etc. etc.

U kunt overwegen een TV lift aan te schaffen vanwege:

- esthetische beweegredenen
- diefstalpreventieve beweegredenen
- etc. etc.
De techniek die we voor onze TV liften gebruiken heeft zich reeds vele malen bewezen, is eenvoudig te bedienen en is bovenal degelijk. Er is gekozen om enkel en alleen stalen componenten te gebruiken i.p.v. kunststof componenten. Toeters en bellen zijn achterwege gelaten omdat de ervaring ons leert dat deze er meestal als eerste mee stoppen.

De TV liften zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar, dat wil zeggen dat we in principe altijd binnen 24 uur kunnen leveren. Is een product onverhoopt toch niet op voorraad , dan kunnen we binnen een week leveren.

Is uw interesse gewekt? Neem dan voor een gedegen advies contact met ons op. We helpen u graag verder

Trefwoorden: Conset, Ergoswiss, Flatlift, Gafe, Lcd Lift, Liftbox, Plasma Lift, Screenlift, Screentech, Televisie Lift, Tv Hefkolom, Tv Lift, Tv Standaard, Venset,

Contact Screentech Tv Lift Systemen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share