window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":31,"ttGuid":"E9EF2771709D009D","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 11" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

Revolutionaire TVmotions elektrische muurbeugel

Revolutionaire TVmotions elektrische muurbeugel van Screentech Tv Lift Systemen

Door: Screentech Tv Lift Systemen  07-12-2008
Trefwoorden: Muurbeugel, Wandbeugel, Dataflex


De elektrische TVmotions muurbeugel zorgt ervoor dat u onder elke gewenste kijkhoek kunt kijken. Hij maakt het mogelijk dat uw LCD/Plasma scherm kan draaien tot 60 graden, zowel naar links als naar rechts. Het scherm kan eveneens 15 graden naar beneden kantelen. Allemaal via de gebruikersvriendelijke afstandsbediening.
Bovendien kan de elektrische TVmotions muurbeugel 3 voorkeurposities onthouden in zijn geheugen.

Een andere dimensie voor uw LCD/Plasma:
De elektrische TVmotions muurbeugel voegt een nieuwe dimensie toe aan uw LCD/Plasma scherm. Hij maakt het mogelijk om uw scherm te bekijken zoals u dat wil, elke seconde opnieuw, direct vanuit uw stoel.
De elektronische TVmotions muurbeugel zet uw scherm in beweging. Zoals u het wil. Voor de ultieme kijkervaring.

De elektrische TVmotions muurbeugel is ontworpen voor LCD/Plasma schermen tot 120 cm breed en maximaal 40 kg zwaar.

Revolutionaire bewegingsbesturing:

Met de elektrische TVmotions muurbeugel hangt uw LCD/Plasma slechts 6 centimeter van de muur in ingevouwen stand. U kunt het scherm draaien en kantelen in bijna elke richting. De software en het gepatenteerde besturingssysteem zorgen ervoor dat het scherm de muur niet kan raken tijdens het besturen van het LCD/Plasmascherm met de afstandsbediening.

Praktisch design, veilige oplossing:

De elektrische TVmotions muurbeugel combineert een praktisch design met een veilige oplossing. De muurbeugel heeft een “val” en “diefstal” beveiliging. Cable Management garandeert een perfect veilige installatie van uw LCD/Plasma.

Eenvoudige montage, eenvoudig in gebruik:

De elektrische TVmotions muurbeugel is eenvoudig zelf te installeren.
Een boormal is meegeleverd.
Bevestig de muurplaat op de muur en de beugel aan het LCD/Plasma scherm.
Monteer de beugel aan de muurplaat.
Sluit de ontvangerunit aan, en uw LCD/Plasma is klaar voor onmiddellijk gebruik.

Indien u op zoek bent naar een goede en betaalbare elektrische muurbeugel, dan bent u bij Screentech aan het juiste adres. Neem voor een gedegen en uiteraard vrijblijvend advies contact op met de Customer Service afdeling van Screentech. Zij staan u graag te woord.

Trefwoorden: Dataflex, Elektrische Muurbeugel, Muurbeugel, Tv Lift, Tv Verstelling, Tvmotions, Vesa, Vögels, Vögels Tv Steun, Wandbeugel, Wandsteun,

Contact Screentech Tv Lift Systemen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share