Smink Groep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindeboomseweg 15 , 3825 AL Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Smink Groep

De Smink Groep, als onderdeel van Shanks nederland, houdt zich al, naast de handel en aannemerij, vanaf 1955 bezig met de inzameling, verwerking en recycling van afval- en reststoffen in Amersfoort en omgeving.

Door de breedte van ons werkpakket hebben wij voor veel situaties een totaaloplossing in huis. In veel projecten is de combinatie van aannemingswerk, levering van primaire en secundaire grondstoffen, afvoer van afvalstoffen en een zorgvuldige afvalverwerking mogelijk. Voor onze klanten betekent dat: korte lijnen, maatwerk en gunstige prijzen.

Afval: Grondstof voor een groene wereld!
Als onderdeel van Shanks, de grootste onafhankelijke afvalinzamelaar van Europa, onderscheiden wij ons door een beleid waarin klantgerichtheid en verantwoorde inzameling, verwerking en recycling van afvalstoffen en reststoffen voorop staat.
Dit beleid heeft als resultaat dat ruim 88% van de door ons ingezamelde afvalstoffen nuttig wordt toegepast! Een aanpak die nadrukkelijk aansluit op het in Nederland gevoerde beleid waarin de Ladder van Lansink centraal staat. En omdat wij het Nederlandse milieubeleid als maatgevend beschouwen, voldoen we aan de meest uitgebreide eisen op milieugebied.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Smink-Groep-317242261652537/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Smink Groep in Lindeboomseweg 15, Amersfoort Utrecht 3825 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3825 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3668282]