Special Coating XL BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heliumweg 34 , 3812 RE Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Special Coating XL BV

Special Coating is volledig ingericht op het efficiënt coaten van enkelstuks, maar ook op massawerk.
Doordat Special Coating zowel het stralen als het poedercoaten van de producten zelf verzorgt en vrijwel alle RAL-kleuren op voorraad heeft, is het mogelijk een levertijd van maximaal vijf dagen te garanderen.
Wij beschikken over één van de hoogste en breedste kamerovens van Nederland. Zodoende zijn wij in staat grote producten te coaten.
Vakmanschap en uitdaging
Vakmanschap vinden wij niet genoeg. Wij bieden graag meer en houden vooral van uitdagingen. Zo zult u bij ons uitsluitend technisch hoogwaardige apparatuur aantreffen die een perfecte kwaliteit waarborgen. Nieuwe ontwikkelingen op dit gebied volgen wij vanzelfsprekend op de voet.
De kracht van Special Coating ligt in het inspringen op de soms speciale behandeling die sommige producten vereisen. Ieder product is weer anders. Wij gaan graag in op uw speciale wensen en producten.
Verantwoordelijkheid
Ieder product behandelen wij van het begin tot het einde zelf. Daarom kunnen wij zorgdragen voor de controle op kwaliteit, zowel bij de voorbehandeling als bij het aanbrengen van de coating en het afstoken hiervan.
De producten worden door ons zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport wordt voorkomen. En is transport een probleem, dan regelen wij dit graag voor u.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amersfoort Utrecht

Is Special Coating XL BV in Heliumweg 34, Amersfoort Utrecht 3812 RE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3812 RE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3695571]