Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Angelinapolder 113 C , 3825 LX Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst

De medewerkers van Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst werken vanuit een duidelijke visie. En sommigen hebben een speciale deskundigheid.In Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst werken algemene tandartsen, tandartsen met een speciale vaardigheid, een mondhygiëniste en preventieassistenten. Daardoor kunt u bij ons terecht voor alle tandheelkundige handelingen.Dankzij nieuwe tandheelkundige technieken kunnen wij ervoor zorgen dat uw behandeling echt pijnloos is. De tandarts zal dit met u bespreken, maar u kunt hem of haar er ook naar vragen!

De tandartsen van Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst maken alleen gebruik van wit vulmateriaal: composiet voor witte vullingen of porselein voor grotere vullingen en kronen. Wij werken niet met amalgaam en werken volledig metaalvrij. Dat is niet alleen mooier, maar het voorkomt ook dat we gezonde delen van een tand of kies weg moeten slijpen om vulmateriaal houvast te geven. Nieuwe technieken zorgen voor een goede hechting van een vulling, waardoor uw tand of kies sterker wordt.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Tandheelkundig-Centrum-Amersfoort-Vathorst-770331103110518/

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst in Angelinapolder 113 C, Amersfoort Utrecht 3825 LX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Angst diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Angst per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3825 LX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820372]