Transportbedrijf Koller

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kryptonweg 3 , 3812 RZ Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Transportbedrijf Koller

Distributie is een veelomvattend begrip; het is een vak apart. Dagelijks verzorgen wij binnen de Benelux de distributie van allerhande goederen, van doos tot pallet en groter, in 24-uurs of 48-uurs leveringen. Om een goede service en kwaliteit te garanderen worden bijna alle transporten door ons bedrijf uitgevoerd. Op kleine schaal wordt er samengewerkt met een aantal zorgvuldig uitgekozen partners.

Het grote voordeel van zoveel mogelijk zelf transporteren is dat uw kostbare lading niet onnodig word overgeladen. Hierdoor zijn schades en manco's tot een minimum beperkt. Bovendien zijn onze chauffeurs bekend met uw goederen. Wij vinden dit uitermate belangrijk omdat zij de laatste schakel zijn tussen uw bedrijf en uw klanten.

Ook voor ongeregeld vervoer kunt u bij ons terecht. Transporten van ondeelbare ladingen, kwetsbare machines, tijdsleveringen of deelvrachten zijn door ons te verzorgen. Onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs dragen hierbij zorg voor goed, veilig en snel vervoer van uw producten.

Daarnaast verzorgen wij dagelijks de distributie en transporten voor een aantal verladers op vaste routes.

In 1990 zijn wij begonnen met het aanbieden van opslag. Momenteel hebben wij in ons warehouse een grote diversiteit aan goederen opgeslagen. Wij verzorgen voor onze klanten voorraadbeheer, het samenstellen van orders en uiteraard het transport hiervan naar verladers of hun klanten. Ook kan iedere klant op ieder moment inzien wat zijn voorraad in ons warehouse is.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Transportbedrijf Koller in Kryptonweg 3, Amersfoort Utrecht 3812 RZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3812 RZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688676]