TRILUX Liventy LED

TRILUX Liventy LED van Trilux

Door: Trilux  17-05-2011
Trefwoorden: Verlichting, Design, Licht

Wanneer beproefde en geavanceerde technologie iets unieks opleveren

overtuigt met harmonieus licht en ultramoderne technologie. De duidelijke vorm en individueel verstelbare verlichtingsopties hebben van de TRILUX Liventy een populair designobject gemaakt. De elegante armatuur is voorzien van geavanceerde LED-technologie – een garantie voor efficiënt en duurzaam licht. Met haar perfecte verlichting en harmonieuze lichtwerking is de armatuur geschikt voor de verlichting van binnenruimten als kantoren, foyers, verkoopruimten, showrooms en conferentiezalen.

De nieuwe, vierkante TRILUX Liventy LED is verkrijgbaar met een vlakke of gebogen kapvorm voor modulaire systeemplafonds. De kap kan gereedschaploos vastgeklikt  worden in een van de twee mogelijke posities. Daardoor kan de gebruiker de verlichting op elk moment flexibel aanpassen aan zijn individuele wensen. Het uitgekiende design van de armatuur zorgt er bovendien voor dat een deel van het licht uitstraalt aan de zijkanten van de kap en zo het plafond zacht verlicht. Voor een bijzonder harmonieuze lichtbeleving versmelt de TRILUX Liventy LED optisch met haar omgeving.

LED's maken bovendien een perfecte, gelijkmatige verlichting en een hoog lichtcomfort met jarenlange kleurstabiliteit over de totale levensduur van meer dan 50.000 uur mogelijk. Daardoor is de TRILUX Liventy LED praktisch onderhoudsvrij.

Meer informatie over de productinnovaties van TRILUX vindt u op onze website

Trefwoorden: Armaturen, Armatuur, Design, Licht, Verlichting

Andere producten en diensten van Trilux

17-05-2011

TRILUX Nieuw Licht op Nationale Kennisdagen 2011

In mei 2011 vinden de Nationale kennisdagen voor Facilitair en Gebouwbeheer plaats in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Op stand 5.38


TRILUX Tip van de maand: Neximo LED van Trilux thumbnail
17-05-2011

TRILUX Tip van de maand: Neximo LED

Ter introductie van nieuwe armaturen en om armaturen extra onder de aandacht te brengen, publiceert TRILUX maandelijks de TIP VAN DE MAAND.


17-05-2011

TRILUX Kernprogramma 2011

Nieuwe verlichtingsontwikkelingen, nieuw Kernprogramma 2011 Om u een duidelijk en actueel overzicht te geven van wat TRILUX te bieden heeft,


TRILUX Productinnovaties 2011 van Trilux thumbnail
17-05-2011

TRILUX Productinnovaties 2011

Efficiënter, mooier en veelzijdiger : de armatuurinnovaties van TRILUX bieden voor vele toepassingen dé oplossing. Onder andere voor kantoorruimten, industrie


28-05-2010

Duurzame T5 lichtlijnen voor snelle montage

Bent u op zoek naar een hoogefficiënt lichtlijnarmatuur? De TRILUX E-Line T5 N heeft alle middelen in huis...


TRILUX Deca armatuur, eenvoudige vorm - ontelbare mogelijkheden van Trilux thumbnail
05-11-2009

TRILUX Deca armatuur, eenvoudige vorm - ontelbare mogelijkheden

Kan uw kantoor zoveel design aan?

Ontelbare mogelijkheden gecombineerd met een harmonieus design. Met behulp van uiteenlopende applicaties kan de TRILUX Deca perfect afgestemd worden op individuele wensen. Niet alleen verschillende frames maar ook hoogwaardige afschermingen maken van de armatuur een flexibel designobject.

Onlangs zijn er diverse nieuwe uitvoeringen verschenen: piano-, graniet-, wortelhout- en carbon-look.