vtiger CRM open source CRM implementatie en realisatie

vtiger CRM open source CRM implementatie en realisatie van Vicus Ebusiness Solutions

Door: Vicus Ebusiness Solutions  28-06-2011
Trefwoorden: Software, Crm, crm-systemen

Met een Customer Relationship Management (CRM) systeem kunt u alle communicatie van en naar uw relaties (gespreksnotities, e-mails, vergaderingen, afspraken, acties en documenten) op eenvoudige wijze vastleggen en terugvinden.

CRM maakt het werk eenvoudiger, sneller en flexibeler. Een open oplossing als vtiger CRM biedt bovendien een hogere schaalbaarheid. Naast automatisering van het verkoopproces biedt vtiger CRM ondersteuning voor de afdeling marketing, inkoop en klantenservice.

Vicus medewerkers snappen bedrijfsprocessen, helpen u bij uw keuzes en zorgen dat u meer rendement uit uw CRM-systeem gaat halen. Samen stellen wij een transparant stappenplan op en houden daarbij rekening met uw businessdoelstellingen.

Vicus heeft ruim 40 CRM implementaties op zijn naam staan voor een grote diversiteit aan klanten.  Onze CRM diensten zijn gericht op organisaties van 5 – 200 gebruikers, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de processen door middel van automatiseren.

Vicus helpt u op weg met een helder advies bekeken vanuit úw business.

Trefwoorden: Crm, crm-systemen, Kwaliteit Open Source Software Leverancier, Software,

Contact Vicus Ebusiness Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Vicus Ebusiness Solutions

Magento ecommerce van Vicus Ebusiness Solutions thumbnail
23-01-2012

Magento ecommerce

Magento is een functierijke, professionele Open Source e-commerce oplossing die volledige flexibiliteit en controle over de uitstraling en functionaliteit biedt.


28-06-2011

webwinkels

Vicus is implementatiespecialist van de open source webshop-oplossingen Zen Cart en Magento; Beide webwinkelsystemen bevatten vele mogelijkheden, zoals nieuwsbrieven, cross-


28-06-2011

e-commerce succesmodel

De webshop-activiteiten van Vicus kenmerken zich door het zelf ontwikkelde e-commerce succesmodel. Dit dient als leidraad voor een door Vicus