webwinkels

Door: Vicus Ebusiness Solutions  28-06-2011
Trefwoorden: Open Source Software, Online Kledingwinkel, Online Etalage

Vicus is implementatiespecialist van de open source webshop-oplossingen Zen Cart en Magento; Beide webwinkelsystemen bevatten vele mogelijkheden, zoals nieuwsbrieven, cross- en upsell en een catalogus en keuze uit vele talen, afleveringsmogelijkheden, valuta- en belastingstelsels.

De bezoekers van uw webwinkel zien een overzichtelijke presentatie van uw producten, doorlopen een heldere bestelprocedure en kunnen op eenvoudige wijze online betalen. Zelf wilt u een volledig geautomatiseerd verwerkingsproces van bestelling, betaling, aflevering en financiële boeking.

Zelfs met de juiste kennis en expertise zijn keuzes in e-commerce niet eenvoudig. Vicus beschikt over de benodigde expertise en helpt bij het nemen van de juiste beslissingen.

Wij helpen u met het selecteren van het juiste product, bouwen maatwerk aan en op basis van een open source product en integreren met verschillende open source en gesloten systemen.

Onze medewerkers denken met u mee en zetten hun know-how in voor úw succes. Samen met u stellen wij een transparant stappenplan op en houden daarbij rekening met uw businessdoelstellingen.


Trefwoorden: Dienstverlener Open Source, Ecommerce Software Realisatie, Online Etalage, Online Kledingwinkel, Open Source Implementeren, Open Source Software, Retail En Webshop, Webshop Software Opensource,

Contact Vicus Ebusiness Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Vicus Ebusiness Solutions

Magento ecommerce van Vicus Ebusiness Solutions thumbnail
23-01-2012

Magento ecommerce

Magento is een functierijke, professionele Open Source e-commerce oplossing die volledige flexibiliteit en controle over de uitstraling en functionaliteit biedt.


vtiger CRM open source CRM implementatie en realisatie van Vicus Ebusiness Solutions thumbnail
28-06-2011

vtiger CRM open source CRM implementatie en realisatie

Met een Customer Relationship Management (CRM) systeem kunt u alle communicatie van en naar uw relaties (gespreksnotities, e-mails, vergaderingen, afspraken,


28-06-2011

e-commerce succesmodel

De webshop-activiteiten van Vicus kenmerken zich door het zelf ontwikkelde e-commerce succesmodel. Dit dient als leidraad voor een door Vicus