Proef & Ontdek VillaVino!

Proef & Ontdek VillaVino! van Villavino

Door: Villavino  12-11-2008
Trefwoorden: Wijn, Eten, Drinken

Proeven staat centraal. Naast de lekkere wijnen van VillaVino, kan men ook genieten van smaakvolle hapjes uit de keuken van Het Bergpaviljoen. Voldoende inspiratiestof en recepten om ideeën op te doen voor wijnen en gerechten tijdens de feestdagen! De wine-entertainers van VillaVino zullen klaarstaan om de wijnen te schenken en toe te lichten. Er zijn diverse soorten wijnen uit verschillende landen, waaronder Frankrijk, Spanje, Italië, Zuid-Afrika en Argentinië. Ook zijn alle smaken vertegenwoordigd, van lichte frisse wijnen tot volle krachtige wijnen.

De kosten voor het bezoeken van de wijnproeverij zijn € 7,50. Echter wanneer men tijdens deze proeverij een bestelling plaatst rekenen wij geen bezorgkosten t.w.v. € 7,50. Kleine kinderen zijn ook welkom: voor hen is er opvang aanwezig. Daarnaast krijgt men na afloop een Goodiebag mee naar huis.
Aanmelden voor deze overzichtsproeverij is gewenst. Voor inschrijven of meer informatie over de proeverij, ga naar: www.villavino.nl/proeverij.Over VillaVino
De wijnen van VillaVino komen uit alle “wijnwindstreken” zowel uit de oude wereld als de nieuwe wereld. Ze zijn ieder op hun beurt om een reden bijzonder. Bijvoorbeeld door het land van herkomst, het gebruikte druivenras, de beperkte verkrijgbaarheid, de smaak of de prijs. Naast het verkopen van vele heerlijke wijnen, biedt VillaVino algemene achtergrondinformatie over wijnlanden en -gebieden, wijnhuizen en druivensoorten.
Wijn kiezen is makkelijk door de verschillende zoekfuncties. Daarnaast wordt bestellen ook heel makkelijk. VillaVino levert door heel Nederland en België.
Voor de echte liefhebbers verzorgt VillaVino wijnproeverijen bij mensen thuis of op locatie. Men kan zo zijn eigen smaak ontdekken.
Volgens VillaVino bestaat de wereld van wijn echter uit veel meer dan wijn alleen, het gaat om genieten! Daarom besteedt VillaVino naast wijn ook volop aandacht aan culinaire onderwerpen als lekker eten, smakelijke recepten en smaakvolle wijn en spijscombinaties. Verder komen onderwerpen aan bod als leuke evenementen, trendy restaurants, hippe hotels, leuke hotspots, vermakelijke boeken en magazines én leuke nieuwtjes.

VillaVino
Contactpersoon : Cynthia van Etten
www.villavino.nl
Tel.: 033 - 258 87 96
Fax: 033 - 258 87 97
E-mail: [email protected]

Over Het Bergpaviljoen
In de bosrijke omgeving op de top van de Amersfoortse Berg treft men in het karakteristieke pand het Bergpaviljoen aan. Bij binnenkomst valt meteen het stijlvol ingerichte interieur op, dat door de subtiele combinatie van modern en klassiek zorgt voor een ontspannen en sfeervolle ambiance.
Het Bergpaviljoen biedt plaats aan circa 120 personen zowel binnen als op het gedeeltelijk overdekte terras waar in de zomer genoten kan worden van het uitzicht op de tuin met waterpartij en de bosrijke omgeving.
Het Bergpaviljoen is volledig rolstoelvriendelijk ingericht en beschikt over een royaal parkeerterrein waar men vrij kan parkeren. Dicht gelegen bij alle uitvalswegen van Amersfoort is Het Bergpaviljoen makkelijk bereikbaar.

Het Bergpaviljoen
Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort
Tel.: 033-4615000
Fax: 033-4618945
[email protected]

Trefwoorden: Bergpaviljoen, Drinken, Eten, Hapjes, Proeven, Proeverij, Smaak, Villavino, Wijn, Wijnen, Wijnproeverij,