Vision Parts BV introduceert Advance Replacement Service voor HP en IBM servers

Vision Parts BV introduceert Advance Replacement Service voor HP en IBM servers van Vision Parts

Door: Vision Parts  18-04-2007


Nieuw programma biedt server-vervanging binnen 4 uur

Amersfoort, 18 april 2007 - Vision Parts BV, logistiek dienstverlener en leverancier van HP en IBM spareparts, breidt haar dienstverlening en beschikbaarheid uit met een nieuw programma voor partners. Deze Advance Replacement Service is een vervangingsdienst waarmee via eigen koeriers binnen een afgesproken tijd van bijvoorbeeld 4 of 8 uur, de server wordt vervangen door een gelijk of gelijksoortig apparaat. Deze nieuwe service is bedoeld om de systeembeschikbaarheid te vergroten door ervoor te zorgen dat de eindgebruikers in Nederland binnen korte tijd een vervangende server krijgen. Voor vrijwel alle bedrijven zijn servers kritische onderdelen van hun bedrijfsprocessen en moet de storingsduur ervan zo kort mogelijk zijn.

“Onze mogelijkheden met dit nieuwe programma zijn onovertroffen in de sector, en met deze dienst beantwoorden we aan de evoluerende bedrijfsbehoeften van de ICT markt," aldus Marcel Verzijden, divisie manager van Vision Parts BV. "We bieden onze partners niet alleen een dienst aan met een toegevoegde waarde die zij aan hun eindklanten kunnen bieden, maar we geven de eindgebruikers ook een geruststelling omdat ze weten dat ze binnen een afgesproken aantal uren een vervangend systeem in huis hebben.”

Vision Parts Advance Replacement Service is vanaf vandaag verkrijgbaar voor zowel reeds geïnstalleerde systemen als nieuwe systemen die al dan niet onder een fabrieksgarantie vallen. De prijzen variëren van enkele euro’s per maand voor low-end servers tot enige 10-tallen euro’s voor geavanceerde server-, MSA- en clustersystemen.

Over Vision Parts
Vision Parts BV verzorgt naast haar distributieactiviteiten de gehele logistiek rond spareparts van ICT dienstverleners. Als logistieke partner beheert zij het gehele proces van het aankopen van de juiste spareparts, het beheren en up-to-date houden van deze voorraad tot het transporteren en de administratie van deze onderdelen. Vision Parts heeft drie cruciale doelstellingen. De eerste is een snelle en efficiënte reactie naar klanten toe. Als tweede punt geldt nauwkeurigheid. Ten slotte is het leveren van een betaalbare dienstverlening van fundamenteel belang. Vision Parts BV. is ontstaan uit Vision Computer BV. Deze is opgericht in 2001 en is distributeur van computer componenten. Door de Europese in- en verkoop van deze producten kan Vision een optimale en betaalbare voorraadsituatie garanderen. De kantoren en magazijnen van Vision Parts zijn centraal gelegen in Amersfoort, Vision Parts is 365 dagen per jaar 24 uur per dag operationeel.

Vision Parts BV is te bereiken op tel nr. 033-4221061, meer informatie over Vision Parts kunt u vinden op: www.visionparts.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Verzijden van Vision Parts op telefoonnummer 033-4221061 of via e-mail op marcel@visionparts.nl