window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":20,"ttGuid":"F3CC8ACDE90E6BE4","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 12" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

De grootste DM actie van 2008

De grootste DM actie van 2008 van Villa Dm

Door: Villa Dm  30-09-2008

Waterschappen zijn, net als gemeentes en provincies, verplicht om iedere vier jaar verkiezingen te houden voor een nieuw bestuur. Voor de waterschapsverkiezingen 2008 hebben de 26 waterschappen in Nederland de krachten gebundeld. De overkoepelende Unie van Waterschappen, heeft Het Waterschapshuis opdracht gegeven een deel van de uitvoering van deze mega klus te klaren. Het Waterschapshuis is een facilitaire organisatie die de waterschappen vooral op ICT terrein ondersteunt.

Het Waterschapshuis heeft Villa DM ingeschakeld voor de coördinatie van de productie, distributie en responsverwerking van de stempakketten. Ook is Villa DM verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van het stempakket.

“De verschillende onderdelen van de waterschapsverkiezingen zijn in 2007 aanbesteed. Voor het schrijven van de aanbesteding, zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons kon adviseren op zowel technisch als marketing gebied. Zo zijn we bij Villa DM terecht gekomen. Na de gunning van de mailing productie, de distributie en de responsverwerking, hebben we Villa DM verzocht om gezamenlijk met het Waterschapshuis de coördinatie van deze complexe opdracht uit te voeren” aldus Simon Bouwman, projectleider bij Het Waterschapshuis. 

Op dit moment zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de waterschapsverkiezingen in volle gang, zodat vanaf 8 oktober de productie machines op volle toeren kunnen gaan draaien. Binnen 5 weken worden de 13 miljoen mailpacks in 26 versies geproduceerd zodat vanaf 13 november iedere kiesgerechtigde in Nederland kan stemmen voor een nieuw waterschapsbestuur.