557 Design Ontwerpbureau

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandheuvelweg 7 , 3744 MN Baarn, Utrecht

E-mail

Over 557 Design Ontwerpbureau

557 DESIGN is een resultaatgericht bureau dat het liefst direct om de tafel gaat om samen uw wensen in kaart te brengen. Die wensen vorm geven met gevoel voor typografie en beeld met als doel een eindresultaat waar ú trots op bent. Onze kernactiviteit is drukwerk in al zijn uitingen. En dat is veel, erg veel. Er is van alles mogelijk en we hebben al heel veel gemaakt. Een grafisch ontwerp maken voor drukwerk is totaal anders dan voor een online productie. Onze kracht ligt bij het eerste. Creatie en productie van een logo of een complete huisstijl. Van visitekaartjes tot en met bedrijfsbrochures, jaarverslagen of boeken. Allerlei soorten promotioneel drukwerk, zoals: brochures, verkoopdocumentatie, affiches, winkel- en beursmaterialen etc. Zowel analoog als digitaal. Om uw wensen doeltreffend te realiseren, maken wij gebruik van een netwerk van sterke onafhankelijke marketing- en communicatiespecialisten op het gebied van tekst, illustratie, fotografie, ICT, standbouw, drukwerk, afwerking en logistiek. 557 DESIGN werkt voornamelijk voor bedrijven in de dienstverlenende sector op het gebied van o.a. cultuur, consumentenvoorlichting, educatie, emancipatie, huisvesting, infrastructuur, natuur en milieu, onderzoek en zorgverlening. Voor websites werken we samen met goede ervaren websitebouwers. Voor het schrijven of redigeren van teksten voor drukwerk of voor uw website hebben wij de expertise in huis om u nét dat beetje extra te kunnen bieden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is 557 Design Ontwerpbureau in Zandheuvelweg 7, Baarn Utrecht 3744 MN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Baarn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarn Utrecht, 3744 MN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229524]