Eindelijk betaalbaar zoekmachine advies voor MKB

Door: Alwaysontop  25-08-2006
Trefwoorden: Mkb, Seo

BAARN, 20060825 -- Alwaysontop, sinds kort actief op de Nederlandse markt, adviseert het MKB hoe ze beter gevonden kunnen worden in de grote zoekmachines zoals Google, MSN en Yahoo. Veel bedrijven met bestaande websites worden volgens de snel veranderende normen van de zoekmachines slecht gevonden. Alwaysontop brengt daar snel en betaalbaar verandering in.

Alwaysontop is een nieuwe naam binnen de zoekmachine advieswereld. De ondernemers achter Alwaysontop zijn zelf al jaren aan de slag met het optimaliseren van hun eigen websites voor de zoekmachines. Een logische stap dus om deze kennis en ervaring beschikbaar te stellen aan collega-ondernemers.

`Wij ontdekten dat veel bestaande websites in het MKB gebouwd zijn in 2001-2003. Het belang van zoekmachines is sinds die tijd gigantisch toegenomen, en de ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart door. Deze verouderde websites veranderen niet mee en worden hierdoor steeds minder goed gevonden.'

In tegenstelling tot onze dure concurrenten geven wij snel een betaalbaar advies in heldere taal en met concrete verbeterpunten. Zo kunnen ook bedrijven met een kleiner budget goed gevonden worden op het internet.

Trefwoorden: Mkb, Seo

Contact Alwaysontop

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share