Bloemendael Woon- en Zorgvoorziening

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nassaulaan 80 , 3743 CE Baarn, Utrecht

E-mail

Over Bloemendael Woon- en Zorgvoorziening

woon- en zorgvoorziening Bloemendael biedt in een kleinschalige exclusieve omgeving persoonlijke zorg- en dienstverlening aan ouderen met 24-uurs aanwezigheid van professionele zorg.
In de privacy van uw eigen appartement kunt u gebruik maken van het volledige pakket aan zorg, van huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging en behandeling. Uitgangspunt van onze zorg- en dienstverlening is respect voor eigen identiteit en levensvisie en behoud van privacy en autonomie, waarbij oprechte aandacht en deskundige zorg vanzelfsprekend zijn. Daarbij zoeken wij altijd naar een balans tussen bewoners met een lage- en een hogere zorgvraag. Ook voor tijdelijk verblijf bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over een aantal hotelkamers waar u in alle rust en met optimale zorg kunt herstellen.
Voor vrijblijvende informatie of een rondleiding bent u van harte welkom!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Bloemendael Woon- en Zorgvoorziening in Nassaulaan 80, Baarn Utrecht 3743 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Baarn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarn Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarn Utrecht, 3743 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3745258]