Cocktailexperience

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laanstraat 56 A , 3743 BG Baarn, Utrecht

E-mail

Over Cocktailexperience

Leer in ongeveer een uur tijd de leukste ins en outs van het cocktail shaken. Alle deelnemers krijgen de gelegenheid om zelf de shakebekers ter hand te nemen, om onder leiding van een ervaren trainer hun favoriete cocktails te maken én uiteraard te proeven. Een cocktail workshop prikkelt je zintuigen, laat je lachen en is toegankelijk voor iedereen.
Op elke gewenste locatie kunnen we een complete bar met kwaliteit cocktails verzorgen. Te denken valt aan particuliere feestjes bij mensen thuis, een beursstand, een boot, in een hotel of tijdens een zakelijke borrel.
Ongeacht de locatie kan Cocktailexperience zorgen voor dezelfde kwaliteit en professionaliteit. Een complete bar bestaat onder andere uit ingrediënten, ijs, cocktailkaart, glazen, dranken, sappen en uiteraard vers fruit. Het mag vanzelfsprekend zijn dat ons personeel beschikt over drankenkennis, op de hoogte is van de baretiquette en een prettige uitstraling heeft.

Als het evenement ten einde is, heeft u geen omkijken naar het opruimen van de bar. Van de laatste vuilniszak tot de vuile glazen, we verzorgen alles tot in de puntjes.
Laat daarom Cocktailexperience uw visitekaartje zijn.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cocktailexperience in Laanstraat 56 A, Baarn Utrecht 3743 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Baarn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarn Utrecht, 3743 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228873]