Coen Winkelman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Luitenant Gen v Heutszln 2 , 3743 JM Baarn, Utrecht

E-mail

Over Coen Winkelman

Coen Winkelman werkt sinds 1972 als logopedist. Zijn therapeutische specialisaties betreffen stotteren, broddelen en stemproblemen.
Hij hanteert logopedie vanuit verschillende invalshoeken: als paramedicus, trainer voor het bedrijfsleven, docent aan de beroepsopleiding Logopedie en als auteur.
Binnen het uitgebreide logopedische domein houdt hij zich bezig met training in verstaanbaarheid, uitspraakverbetering, presenteren en spreekstress. Coen Winkelman weet hoe ingrijpend de impact van verandering van spreekgedrag kan zijn voor iemands functioneren en zelfbeeld. Hij heeft een brede kijk op gedrag en vooral wat nodig is voor blijvende gedragsverandering door het volgen van een veelheid aan Post-HBOtrajecten op het gebied van psychologie en lichaamsgerichte -ademregulatie- gerichte therapie. Hij werkt zowel individueel als met groepen.

De rode draad bij zijn aanpak is het exploreren van ieders mogelijkheden in allerlei situaties op het werk en privé. Bij het toepassen van andere spreektechnieken staan gedragssuggesties in het hier-en-nu voorop.
Hij is zowel proces- als productgericht, integreert inhoud en vorm met veel aandacht voor persoonlijke uitstraling en lichaamstaal. Humor is daarbij een van zijn ingrediënten.

Coen Winkelman werkt als vrijgevestigd logopedist / stem-en stottertherapeut in Baarn en free lancetrainer.

Hij is daarnaast docent aan de Opleiding Logopedie van de Hogeschool van Rotterdam (Instituut voor Gezondheid) en geeft hij posthbo-trainingen aan collega-logopedisten, onder meer in ‘RET in de logopedische praktijk’, ‘Broddeltherapie’ en ‘Transfer en Stabilisatie van spreektechnieken’. Hogeschoolbreed geeft hij trainingen voor studenten: 'Kunnen en durven presenteren' en voor docenten 'Boeiend spreken voor de klas'

Onder andere met beeldhouwen in steen, zang en improviseren op piano houdt hij zijn stress-balans in dynamisch evenwicht.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Coen-Winkelman-Logopedist-961701253908425/

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Coen Winkelman in Luitenant Gen v Heutszln 2, Baarn Utrecht 3743 JM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Baarn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarn Utrecht, 3743 JM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826024]