Dierenkliniek de Tromp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tromplaan 3 A , 3742 AA Baarn, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenkliniek de Tromp

Dierenkliniek de Tromp, Sterkliniek Baarn, is een eerstelijns dierenkliniek waar persoonlijke aandacht voor mens én dier en plezier voor het werk hand in hand gaat met geborgde kwaliteit en betrokken patiëntenzorg.

Achter onze huiselijke voorgevel zorgt ons team van dierenartsen en assistentes dat uw huisdier zich snel op zijn of haar gemak voelt. Met de moderne medische apparatuur die ons ter beschikking staat (onder andere digitale Röntgen, Echografie en een in-huis Laboratorium) kunnen wij u up-to-date diagnostiek en therapie bieden volgens de laatste diergeneeskundige inzichten. Onze jarenlange ervaring en regelmatige nascholing (minimaal 50 nascholingspunten per dierenarts per jaar) zorgen voor optimale zorg en inzet van de praktijk ten behoeve van de gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Door intensieve samenwerking met de andere Sterklinieken en specialisten in de nabije omgeving blijft de behandeling van onze patiënten op het niveau dat u van een Sterkliniek mag verwachten. Niet voor niets is het motto van Sterkliniek Dierenartsen: Sterk in Kwaliteit!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek de Tromp in Tromplaan 3 A, Baarn Utrecht 3742 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dieren diensten in Baarn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarn Dieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarn Utrecht, 3742 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825799]