ExpectiT wint voor tweede keer Symantec Channel Award

Door: ExpectiT  05-04-2011
Trefwoorden: Ict, Automatisering, Backup

 ExpectiT uit Baarn is door security- en storagespecialist Symantec voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Small Business Partner of the Year. Tijdens de zogenaamde Partner Summit in het Hilton Royal Parc in Soestduinen reikte de speciaal ingevlogen 'SymMan' de prijs uit. De award werd door Symantec aan ExpectiT toegekend vanwege de focus op Symantec producten, technische know how, ervaring en aantal verkochte producten. Symantec reikte voor het negende jaar de Channel Awards uit. De Small Business Partner Award werd voor de tweede keer uitgereikt.

ExpectiT biedt al 10 jaar IT oplossingen voor het MKB. Het bedrijf is te zien als de externe IT afdeling voor bedrijven die geen eigen IT afdeling hebben. Dit zijn bedrijven die daar of te klein voor zijn of niet afhankelijk willen zijn van een kleine kwetsbare eigen afdeling. Ook zijn er bedrijven die behoefte hebben aan extra ondersteuning bij een meer complexe IT omgeving. ExpectiT biedt die bedrijven uit heel diverse branches uitkomst. Van het bekende Nijhof Bouw & Woonwaren en een groot assurantiekantoor in het Gooi tot de Stichting Streetcornerwork in Amsterdam.

Bij ExpectiT werken 25 medewerkers, het merendeel gecertificeerde ICT-ers. Zij zorgen voor de bezetting van de IT-helpdesk en houden zich bezig met server- en netwerkbeheer. Veel van de ondersteuning van klanten gebeurt op afstand vanuit Baarn. Periodiek worden alle klanten bezocht voor preventief onderhoud en proactief advies.

Het is voor ExpectiT een erkenning om voor de tweede keer op rij door Symantec tot Small Business Partner of the Year uitverkozen te worden. Het onderstreept de focus op kwaliteit van leveranciers voor klanten. Symantec biedt de meest geavanceerde producten op gebied van security en storage zoals antivirus pakketten en back-up oplossingen. Directeur Ron Groen was door Symantec ook genomineerd voor de ‘’Standing Ovation Award’’. Naast het partnership met Symantec is ExpectiT ook onder meer Preferred Partner van HP en Gold Certified Partner van Microsoft.

Trefwoorden: Automatisering, Backup, Back-up, Bedrijfsnetwerk, Ict