Fysiotherapie Baarn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kapelstraat 7 , 3742 CG Baarn, Utrecht

E-mail

Over Fysiotherapie Baarn

Welkom bij de Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Baarn, al meer dan 20 jaar gevestigd in de Kapelstraat, midden in het centrum van Baarn. U kunt bij ons – met of zonder verwijzing van uw arts – terecht voor een intake, een bewegingsonderzoek en aansluitend voor fysiotherapie of manuele therapie.

De praktijk biedt u dankzij haar bescheiden omvang met drie therapeuten een persoonlijke benadering en fysiotherapeutische zorg van een zeer hoge kwaliteit. We werken daarbij op grond van de laatste inzichten uit wetenschap en praktijk maar boven alles met een mensgerichte visie op de patiënt en zijn of haar herstel.

Juist door onze kleinschaligheid zijn de communicatielijnen tussen de therapeuten onderling kort en efficiënt. Nascholing en regelmatig overleg zijn belangrijke pijlers onder onze manier van werken.

Alledrie zijn we all round fysiotherapeut met daarnaast onze eigen specialisaties. Dit biedt u als klant de mogelijkheid te kiezen of indien nodig te switchen op grond van de klacht waar u mee komt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Baarn in Kapelstraat 7, Baarn Utrecht 3742 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Baarn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarn Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarn Utrecht, 3742 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827399]