Grieks Restaurant Olympia

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuw Baarnstraat 18 , 3743 BR Baarn, Utrecht

E-mail

Over Grieks Restaurant Olympia


Grieks specialiteitenrestaurant Olympia is sinds 1986 gevestigd in het centrum van Baarn. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring en klantgerichtheid, maakt Olympia elke gelegenheid weer tot een bijzondere belevenis. We zijn al bijna 30 jaar een begrip in Baarn en omstreken.

Hopelijk kunnen wij u verleiden tot een culinaire belevenis met onze authentieke Griekse gerechten. Wij blijven kritisch kijken naar kwaliteit en service en luisteren aandachtig naar de inbreng van onze gasten, waarbij ook onze kleinste gasten niet worden vergeten! Kinderen zijn in Griekenland overal en altijd welkom, zo ook bij ons!
U kunt bij restaurant Olympia genieten van heerlijke gerechten en gezelligheid in een compleet nieuwe setting. In de zomer van 2011 hebben wij gekozen om het interieur volledig aan te passen naar een hedendaagse uitstraling met behoud van de Griekse gezelligheid en kindvriendelijkheid.

Grieks restaurant Olympia te Baarn bevindt zich in het centrum van het Gooi en is makkelijk te bereiken vanaf zowel de A27 als de A1. In de buurt van restaurant Olympia is ruime gelegenheid tot gratis parkeren. Olympia ligt op een steenworp afstand van paleis Soestdijk en de mooie wandelroutes van de bossen rond Lage Vuursche. Ook als u naar theather De Speeldoos gaat, zijn wij de ideale plek om uw avondje uit te starten of te eindigen. Tevens bevinden wij ons op loopafstand van Studio Baarn, waar wekelijks grote televisieprogramma's worden opgenomen.

Openingstijden

Ma - Di
Gesloten
Wo - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Grieks Restaurant Olympia in Nieuw Baarnstraat 18, Baarn Utrecht 3743 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Baarn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarn Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarn Utrecht, 3743 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817232]