Intercure

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 31 , 3741 AJ Baarn, Utrecht

E-mail

Over Intercure

Intercure Baarn

Praktijk in beweging

Intercure Baarn is een praktijk voor fysiotherapie, haptotherapie, echografie, osteopathie en sportrehabilitatie. In 1989 is Intercure begonnen als een eenmanspraktijk, maar groeide al snel uit tot een praktijk waar vier therapeuten hun dagelijks werk doen.

Na haar vestigingen gehad te hebben op de Diepenbrocklaan, het Fregat, de Eemnesserweg, sportcentrum ‘de Trits' en de Tolweg, is de praktijk sinds 1 januari 2015 gevestigd op de Kerkstraat 31, 3741 AJ in Baarn.

De vele mogelijkheden die deze locatie biedt (ruime behandelkamers en een oefenzaal) zijn voor een praktijk met ambitie, zoals Intercure is, essentieel. We kunnen u, naast een ruime ervaring op het gebied van fysiotherapie, vele oefenmogelijkheden aanbieden voor een optimaal herstel. Er wordt gebruik gemaakt van 4 behandelkamers, een secretariaat, een wachtkamer en een trainings/oefenruimte.

Specialisten van Intercure

De praktijk bestaat uit vier therapeuten. Lees hier alles over de behandelend specialisten van Intercure Baarn.

Flexibele openingstijden

Tijd is kostbaar. Daarom werken wij met een flexibel tijdsschema, zodat we u kunnen behandelen op het moment dat u het beste uitkomt.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Intercure-188914664467834/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Intercure in Kerkstraat 31, Baarn Utrecht 3741 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Baarn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarn Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarn Utrecht, 3741 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3697211]