Logopediepraktijk voor Kinderen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dalweg 31 , 3741 AT Baarn, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Logopediepraktijk voor Kinderen

Onderzoek, advies en begeleiding van kinderen van 0-12 jaar met problemen op het gebied van:
Mondmotoriek en voeding
Communicatie
Spraak- en taalontwikkeling
Vloeiend spreken (ook voor kinderen tussen de 12 en 18 jaar)
Stemgebruik
Lezen en spellen

Op basis van onderzoek met zo veel mogelijk gestandaardiseerde meetinstrumenten en een goede observatie wordt de logopedische diagnose gesteld. Als behandeling geïndiceerd is worden de behandeldoelen opgesteld en een specifiek behandelplan gemaakt.

Bij de Logopediepraktijk voor Kinderen zijn uitsluitend gespecialiseerde logopedisten en een logopedist/stottertherapeut werkzaam. De praktijk biedt een breed scala aan behandelmethodes en beschikt over een verscheidenheid aan materialen.

Logopedische behandeling richt zich soms al op een fase die vooraf gaat aan mondeling taalgebruik. We spreken dan van pre-verbale logopedie; begeleiding waarbij de voorwaarden voor orale voeding en communicatie zo gunstig mogelijk worden gemaakt.

Logopedie richt zich altijd op het verbeteren van de communicatie. Het is daarom erg belangrijk dat de omgeving van het kind bij de behandeling betrokken wordt.

Het begeleiden en adviseren van de directe omgeving (met name ouders en leerkrachten) van het kind zal daarom altijd deel uitmaken van de logopedische behandeling. Alleen zo kunnen voorwaarden worden gecreëerd waaronder het kind optimaal kan communiceren en kunnen de communicatieve vaardigheden verder worden ontwikkeld.

Mondmotoriek-, spraak- en taalontwikkeling kunnen niet los gezien worden van de totale groei van het kind. Het kan nodig zijn om in samenwerking met andere deskundigen tot een goede diagnose en/of behandeling te komen. In de loop der jaren heeft de Logopediepraktijk voor Kinderen hiertoe een groot netwerk van aangrenzende disciplines ontwikkeld.

Voor de start van een onderzoek en/of behandeling is een verwijzing van een arts nodig.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk voor Kinderen in Dalweg 31, Baarn Utrecht 3741 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Baarn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarn Utrecht, 3741 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826679]