MegaJobs.nl en ZDnet.nl sluiten een strategische partnership

MegaJobs.nl en ZDnet.nl sluiten een strategische partnership van Megajobs

Door: Megajobs  05-07-2009

ZDnet.nl is één van de toonaangevende technologie-sites in Nederland, gepubliceerd door Minoc Business Press, dat daarnaast ook uitgever is van onder andere PC Magazine, FWD Magazine, Smart Business Strategies, IT Professional en Shoot.

Met dit exclusieve samenwerkingsverband bieden MegaJobs.nl en ZDnet.nl gericht toegang tot vacatures en medewerkers in de ICT-industrie. Naast het vinden van relevante banen, kunnen ICT-professionals hun CV plaatsen en automatisch per mail actuele vacatures ontvangen die overeenkomen met hun profiel.

José Delameilleure, uitgever bij Minoc Business Press: "Met de nieuwe alliantie kunnen we onze doelgroepen van relevante vacatures voorzien in een perfecte mix van "need to know" en "nice to know" ICT-informatie. Met het nieuwe samenwerkingsverband zijn onze gebruikers slechts een click verwijderd van actuele vacatures".

"Met de samenwerking van MegaJobs.nl en ZDnet.nl wordt aan Nederlandse werkgevers een gerichte toegang tot goed gekwalificeerde ICT-kandidaten geboden voor het vervullen van openstaande vacatures", aldus Ernst Snijder, managing director van MegaJobs Benelux. MegaJobs.nl is dan ook zeer verheugd met de nieuwe alliantie. De samenwerking versterkt de niche-gerichte communicatie met ICT-werkzoekenden, passend binnen onze succesvolle strategie van e-Jobmarketing met focus op branche-doelgroepen. Het MegaJobs-netwerk telt nu al meer dan 35 individuele sites en portals in Nederland."


Over ZDnet.nl
ZDnet.nl is een van de toonaangevende technologie-sites in Nederland. Dagelijks publiceert een team van toegewijde verslaggevers nieuwsberichten, recensies en maakt de site actuele downloads beschikbaar.

Over Minoc Business Press
Minoc Business Press Benelux is een uitgeverij gespecialiseerd in zowel business to business en business to consumer publicaties, online en offline. De titels uitgegeven door Minoc Business Press zijn Zdnet.be, Zdnet.nl, itprofessional.be, clickx.be, Clickx, PC Magazine, FWD Magazine, Shoot, IT Professional, Smart Business Strategies en IT Reseller. Minoc Business Press is een onderdeel van Corelio, uitgever van Belgische kranten als o.m. De Standaard.

Over MegaJobs

MegaJobs, opgericht in 2004, is een onafhankelijk online vacaturesite in Nederland. Het bedrijf biedt een uitgebreid online netwerk van partner-en doelgroepsites voor werkzoekenden en werkgevers. Met haar affiliate netwerk streeft MegaJobs naar kwalitatief bezoek onder latente en manifeste baanveranderaars. Actief in Nederland en België bedient het bedrijf meer dan 1100 werkgevers, worden circa 480.000 maandelijkse bezoekers bereikt en beschikt het over 44.000 cv's

Voor meer informatie:

Jose Delameilleure
ZDNET
+32 14 46 23 16
[email protected]
http://www.zdnet.nl
http://www.minoc.nl


Ernst Snijder
MegaJobs
+31 35 548 60 68
[email protected]
http://www.megajobs.nl