SAILTIME HOLLAND HOUDT OP 22 MAART 2009 OPEN DAG IN WEMELDINGE

SAILTIME HOLLAND HOUDT OP 22 MAART 2009 OPEN DAG IN WEMELDINGE van NetYachting

Door: NetYachting  07-03-2009

Tijdens de Open Dag kunnen geïnteresseerden ook een proefvaart maken met één van de jachten uit de SailTime-vloot. Het testvaren gebeurt uiteraard onder voorbehoud van het weer en het animo. Gegadigden kunnen vooraf wel een plek reserveren, wat raadzaam is. Op de wal zijn bestaande SailTime members aanwezig om vanuit de praktijk vragen te beantwoorden. Inschrijven als member kan direct, want er zijn in Wemeldinge en op andere locaties enkele plaatsen beschikbaar. Ragnar Koot van SailTime Holland: “Iedereen heeft te maken met onzekerheid over de economische ontwikkelingen. De aanschaf van een boot wordt daarom al snel uitgesteld. SailTime biedt in veel gevallen het alternatief voor een eigen jacht en met minimale verplichtingen. Een open dag is een goed moment om je te laten informeren over de mogelijkheden van het systeem.”

Op zondag 5 april 2009 helpt SailTime Holland tevens mee in de organisatie van de First 31.7 Opstapdag in Wemeldinge. Dat betekent dat bezoekers dan kennis kunnen maken met zowel de klasse, de boot als SailTime Holland. Het programma begint om 12.00 uur.


SailTime in het kort
SailTime Holland is een zelfstandig onderdeel van de internationale SailTime® Ltd. Het concept kwam in 2001 in Amerika tot stand. Daar zijn inmiddels meer dan veertig vestigingen operationeel. Groot-Brittannië telt er tien en verdere uitbreiding op het Europese vasteland, ondermeer in Frankrijk, Spanje en Italië, is in voorbereiding. De SailTime vloot in Nederland bestaat uit Bénéteau zeiljachten van 31 tot 40 voet, die in verschillende havens langs het IJsselmeer en in de provincies Zuid-Holland en Zeeland liggen. Jaarlijkse bijdragen variëren van 3.900 tot 7.250 euro. De vloot bestaat uit de volgende Bénéteaus: Oceanis 323, Oceanis 343, Oceanis 37, Oceanis 40 en een First 31.7. Abonnementen hebben een looptijd van een jaar en het is mogelijk om gedurende die periode te kiezen voor een ander jacht of nieuwe locatie.
Members kunnen hun boot met behulp van een online reserveringssysteem tot twaalf maande vooruit reserveren. De gebruikers gaan voor en na het varen aan de hand van een elektronische checklijst, de zogenaamde E-ttendant™, alle punten na. De uitkomst gaat per e-mail naar SailTime Holland, zodat eventuele problemen direct worden opgelost. Zo ligt de Bénéteau altijd zeilklaar en kunnen de leden maximaal zorgeloos genieten.

/// Einde

Noot aan de redactie:

De pers is uiteraard ook van harte welkom op 22 maart. Als u van plan bent langs te komen, horen wij dat graag.

Voor meer informatie over SailTime Holland en ‘fractional sailing', kunt u contact opnemen met:

SailTime Holland
Ragnar Koot
Tel.: 06-18393974
E-mail: [email protected]

Persinformatie
Diana Bogaards
Tel.: 06-51383762
E-mail: [email protected]
Of surf naar http://www.sailtime.nl/.