SailTime op Belgian Boat Show Gent

SailTime op Belgian Boat Show Gent van NetYachting

Door: NetYachting  06-02-2008

SailTime op Belgian Boat Show

Wakker worden van het klotsende water en de wind die over het dek giert. Genietend van de omgeving en een kop koffie bij het ochtendgloren, waarna u de zeilen hijst voor nog meer mijlen. Dat hoeft niet bij een droombeeld te blijven, want SailTime Holland helpt u bij de verwezenlijking ervan. Dankzij het principe van ‘fractional sailing’ kunt u uw ‘eigen’ Bénéteau delen met zeven andere personen. Wilt u graag met uw partner, gezin, vrienden of relaties regelmatig onder zeil vertoeven, grijp dan uw kans met SailTime en informeer naar de laatste stand van zaken. Tijdens de Belgium Boat Show van 9 tot en met 17 februari in Gent, heten wij u van harte welkom op stand 2215 in de Chartehal. Ragnar Koot van SailTime:"Helaas is het op het laatste moment niet gelukt om op tijd een boot gereed te hebben voor de show daarom hebben wij dit jaar gekozen voor een stand in de charterhal"  

SailTime nu al op zes locaties

SailTime is inmiddels actief vanaf zes locaties op zowel het IJsselmeer als op de Zeeuwse wateren. U kunt terecht in Wemeldinge en Roompot Marina aan de Oosterschelde, in Willemstad aan het Hollands Diep, Hellevoetsluis aan het haringvliet of in Enkhuizen en Lelystad aan het IJsselmeer. Er wordt volop gewerkt aan verdere uitbreiding van het aantal locaties waaronder de Belgische kust.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt voor minimaal een jaar. Besluit u dat aan te gaan, dan betaalt u eenmalig inschrijfgeld ter hoogte van 1000 euro. Afhankelijk van de ligplaats en type bedraagt de maandelijkse fee minimaal 325 euro. Dat is inclusief alles, dus er komen geen extra kosten voor winterstalling, verzekering, jachthaven of onderhoud bij. Ieder lid heeft recht op minstens 3,5 etmaal per maand. Het gebruik hiervan kan flexibel worden ingevuld, dus u kunt bijvoorbeeld in de zomer ook een week gaan toeren.