Asperge Kwekerij Familie Buijs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Soestdijkseweg Zuid 152 , 3721 AH Bilthoven, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Asperge Kwekerij Familie Buijs

Asperge Kwekerij Familie Buijs

In onze boerderijwinkel is een uitgebreid assortiment op het gebied van asperges te vinden. Bijvoorbeeld asperges van verschillende diktes, asperges om te roerbakken, kleine kopjes die niet hoeven geschild te worden en stukken om soep van te maken. Daarnaast bieden wij alle benodigdheden aan voor een traditionele aspergemaaltijd zoals: ham, eieren, geschrapte krieltjes, een sausje of boter en wat vers geraspte nootmuskaat.

Om de sfeer compleet te maken kunnen er servetten erbij, een aspergekaarsje voor op tafel, een flesje wijn of bier als begeleider en een asperge liqorette en asperge bonbon voor bij de koffie. Schilmesjes en serveertangen en kookboeken zijn ook verkrijgbaar en ons diepvries assortiment biedt producten aan die o.a. ontwikkeld zijn in samenwerking met Michelin ster restaurant Karel V uit Utrecht zoals asperge quiche en asperge soep en aspergeijs.
perge Kwekerij Familie Buijs

Het begin van het seizoen wordt bepaald door de natuur en is afhankelijk van de temperatuur en weersomstandigheden. Als de kop van de plant in het bed 12° C voelt (de groeiprikkel) dan begint hij met groeien. Over het algemeen is dat vanaf begin april. Tegenwoordig helpen wij de natuur een beetje mee door over de aspergebedden folie te leggen die als een soort deken te werk gaan. Deze bevorderen het groeien van de asperges en optimaliseren de kans op een vroeger begin.

Het eindigen van het seizoen wordt door de teler bepaalt. Vaak valt deze rond de langste dag en bij ons in Utrecht meestal op de dichts bij zijnde zaterdag. Daarna heeft de asperges nog voldoende groei tijd om aan te sterken en reserves op te bouwen voor het volgend jaar. Steek je te lang door dan kan dit in het volgende jaar een productievermindering geven

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Asperge-Kwekerij-Familie-Buijs/851025665015493

Categorieën: Crop Production

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Asperge Kwekerij Familie Buijs in Soestdijkseweg Zuid 152, Bilthoven Utrecht 3721 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bilthoven Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bilthoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bilthoven Utrecht, 3721 AH, Nederland

 • Tr/advies

  Hugo van der Goeslaan 4 Bilthoven Utrecht 3723 WK

 • De Koekoek

  Maartensdijkseweg 3 Bilthoven Utrecht 3723 MC

 • Info2people

  Professor Bronkhorstlaan 10 Bilthoven Utrecht 3723 MB

 • Bodembest

  Sweelincklaan 73 Bilthoven Utrecht 3723 JC

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818286]