Bilthoven Fish

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Kwinkelier 5 , 3722 AP Bilthoven, Utrecht

E-mail

Over Bilthoven Fish

Bilthoven Fish in het winkelcentrum 'de Kwinkelier' is een begrip in Bilthoven en omstreken. Het is een moderne visspeciaalzaak met een zeer ruim en veelzijdig assortiment.
Wij hebben dagelijks verse aanvoer van vele soorten verse vis ook is er dagelijks aanvoer van alle schaal en schelpdieren.
Ook de kant en klare producten zoals Zalmlasagne/Paëlla/Visbami/Tagliatelle/Wraps enz maakt het eenvoudig kiezen als u een keer minder tijd heeft.
Tevens maken wij de mooiste visschotels op maat
En catering zoals u het nog niet kende noem alleen al oesterman/vrouw, gebakken vis "on tour" ,paling/zalm roken op locatie,Haring party met authentieke haring kar,Mosselparty,koude en warme buffetten noem het maar op en wij maken het geen zee is voor ons te hoog.
Leuke aanbiedingen vindt u op onze Facebook pagina check eens bij "Bilthovenfish"
Kortom al deze zaken vindt u gewoon bij Bilthovenfish

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Seafood

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bilthoven Fish in De Kwinkelier 5, Bilthoven Utrecht 3722 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bilthoven Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bilthoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bilthoven Utrecht, 3722 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819031]