Dierenkliniek Bilthoven

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Dijcklaan 1 , 3723 CE Bilthoven, Utrecht

E-mail

Over Dierenkliniek Bilthoven

Dierenartsenpraktijk van Bekhoven is een erkend stagebedrijf voor de MBO-opleiding voor dierenartsassistente. Verder kunt u ook studentendiergeneeskunde bij ons aantreffen die in onze praktijk stage lopen. Geregeld kunnen we in de praktijk ook gebruik maken van de kennis en vaardigheden van een specialist orthopedie en chirurgie. Om de veterinaire kennis op peil te houden volgen we diverse nascholingcursussen zoals de voor- en najaarsdagen. Uiteraard wordt er door de dierenarts ook recente vakliteratuur gelezen. Dierenarts van Bekhoven is ook lid van de Groep geneeskunde Gezelschapsdieren We behandelen in onze praktijk gezelschapsdieren. Dat houdt in dat u met honden, katten, konijnen, cavia’s, ratten, muizen, hamsters en vogels terecht kunt.
De praktijk is een zogenaamde eenmanspraktijk maar ik word door 3 prima assistentes geholpen.

Wij stellen ons aan u voor:

Mijn naam is Helen van Bekhoven, ik ben getrouwd met Hennie van den Boorn en samen hebben we 3 kinderen. In 1986 ben ik als dierenarts afgestudeerd. De opleiding tot dierenarts heb ik in Utrecht gevolgd. Na diverse waarnemingen en enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt heb ik in november 1995 deze praktijk overgenomen.

Spoedgevallen
Voor spoedgevallen belt u ons nummer 030-2286091
Indien we niet aanwezig zijn luistert u het antwoordapparaat af. De dienstdoende dierenarts is bereikbaar op nummer 0900-1231123

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek Bilthoven in Van Dijcklaan 1, Bilthoven Utrecht 3723 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Honden diensten in Bilthoven Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bilthoven Honden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bilthoven Utrecht, 3723 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825088]