EFPC (European Fire Protection Consultants)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leyenseweg 113 G , 3721 BC Bilthoven, Utrecht

E-mail

Over EFPC (European Fire Protection Consultants)

European Fire Protection Consultants (EFPC): toonaangevend in brandveiligheid en inbraakbeveiliging.

Al vanaf de oprichting zijn deskundigheid, integraliteit, klantgerichtheid, onafhankelijkheid en integriteit kernwoorden voor EFPC.

Zowel brandveiligheid als inbraakbeveiliging moet daadwerkelijk worden geïntegreerd in een gebouw en het gebruik daarvan. Optimale beveiliging is daardoor een integrale mix van bouwkundige- en installatietechnische voorzieningen alsmede organisatorische maatregelen. De samenstelling van deze 'mix' wordt bepaald aan de hand van de eisen die worden gesteld door de overheid, verzekeraar en de wensen en eisen van de gebouweigenaar/gebruiker.

Het is aan EFPC toevertrouwd om op deskundige wijze alle gestelde eisen in balans te brengen en daarbij de
belangen van de opdrachtgever (bijv. continuïteit, tijdspad en kosten) te behartigen.

EFPC bezit uitgebreide en specifieke kennis op alle aspecten van brand- en inbraakbeveiliging. EFPC is daarmee uw partner om in iedere situatie een optimale beveiliging te realiseren. Ongeacht of dit betrekking heeft op bouwregelgeving of milieuregelgeving, installatietechnische voorzieningen of combinaties hiervan.

EFPC kan, naast nationale regelgeving, op verzoek zowel nationale als internationale normen, richtlijnen en voorschriften hanteren waardoor ook tegemoet kan worden gekomen aan de behoeften van (internationale) verzekeraars. Daarbij wordt gelet op de financiële en praktische haalbaarheid van de aangedragen oplossingsrichtingen zonder daarbij de vastgestelde doelstellingen uit het oog te verliezen.

De uitgebreide beschikbare kennis binnen EFPC wordt ook benut in de diverse opleidingen die binnen het vakgebied brandveiligheid worden gegeven.

EFPC participeert als zeer geziene vakdeskundige in diverse commissies, werkgroepen en colleges. Daarnaast worden onze medewerkers voortdurend gestimuleerd zich te ontwikkelen op hun vakgebied.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/EFPC/665956120171588

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is EFPC (European Fire Protection Consultants) in Leyenseweg 113 G, Bilthoven Utrecht 3721 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bilthoven Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bilthoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bilthoven Utrecht, 3721 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3704622]