Podotherapie Praktijk De Bilt/Bilthoven

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Julianalaan 135 , 3722 GH Bilthoven, Utrecht
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Podotherapie Praktijk De Bilt/Bilthoven

Podotherapie de Bilt/Bilthoven onderzoekt en behandelt mensen met voet- en voetgerelateerde klachten, en probeert via het achterhalen van de onderliggende oorzaak deze problemen zo snel mogelijk op te lossen en tot het verleden te laten behoren, zodat deze u niet meer hinderen bij uw dagelijkse bezigheden of (sport-)activiteiten.
Wij maken hierbij gebruik van diverse onderzoeks- en behandelmogelijkheden en de daarvoor benodigde hulpmiddelen waaronder Podotherapeutische ( maar ook steun- en inleg-) Zolen, Orthesen en Nagelbeugels vervaardigen wij in eigen beheer.
Over het algemeen kunt u op korte termijn bij ons terecht en zorgen wij voor een snelle maar kwalitatief goede afhandeling van de voor u noodzakelijke behandeling en/of benodigde hulpmiddelen welke, indien noodzakelijk voor de behandeling van uw klachten, voor u op individuele basis en in eigen werkplaats vervaardigd worden.
Onze praktijkmedewerkers hebben zorg en aandacht voor u en uw voetproblemen!

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Podotherapie Praktijk De Bilt/Bilthoven in Julianalaan 135, Bilthoven Utrecht 3722 GH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bilthoven Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bilthoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bilthoven Utrecht, 3722 GH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824909]