SMS Dienst voor luie verkopers

Door: Salesprofs  25-05-2007

Het werkt verrassend eenvoudig. De zoekende verkoper voert eenmalig een tiental criteria in voor wat belangrijk is in zijn nieuwe functie. Of het een binnendienst- of een buitendienst functie is, of dat het een internationale functie moet zijn en wat globaal de salariswensen zijn. Zodra bij SalesProfs de betreffende functie binnen is gekomen en op de website wordt gepubliceerd, ontvangt de geregistreerde verkoper een SMS-bericht.

“Verkopers worden zo langzamerhand moe van allerlei werving en selectie bureaus die achter hen aan lopen. Op deze manier blijf je toch op de hoogte van de nieuwste functies zonder dat je steeds wordt gebeld. Heel slim en discreet dus.”, aldus Kor de Boer, Commercieel Directeur bij SalesProfs. “De tijd tussen zoeken en vinden zal hiermee aanzienlijk worden bekort, en dat is voordelig voor zowel onze kandidaten als onze klanten.”

SalesProfs is hard op weg de marktleider te worden op het gebied van verkoopfuncties in Nederland. SalesProfs werft detacheert en coacht verkopers en verkooporganisaties. Tot de klantenkring behoren (grote) ondernemingen die heel bewust zoeken naar echte verkopers en dus gekozen hebben voor het professionele specialisme van SalesProfs.