Beelen Fysiotherapie/ MTC Breukelen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Straatweg 71 A , 3621 BJ Breukelen ut, Utrecht

E-mail

Over Beelen Fysiotherapie/ MTC Breukelen

Fysiotherapie Beelen bestaat sinds 1982 in Breukelen; is gestart in "Noord" en zit sinds 1996 in het centrum van Breukelen.
Rond de eeuw-wisseling werd het tijd een andere koers te gaan varen met meerdere mogelijkheden en disciplines onder een dak. Daartoe sloten wij ons aan bij een netwerk van fysiotherapiepraktijken die zich onderscheidden door innovatie en kwaliteitsverbetering in de zorg:” Het Gezonde Net ”. ”Uw bewegen is onze Zorg” is ons motto en is steeds een positieve uitdaging voor ons en de reden om onze professionaliteit hoog in ons vaandel te houden. Dat wij hierin nog steeds slagen getuigt het feit dat wij in augustus 2007 als een van de eerste 16 eerstelijns Fysiotherapiepraktijken in Nederland het HKZ- certificaat mochten ontvangen en sinds 5 jaar het Plus-predikaat mogen voeren. Afgelopen juli 2015 hebben wij ook de Effectiviteits-audit behaald om daarmee onze plek aan de top nogmaals te bevestigen. Kwaliteit en kennis op topniveau (6 masters) zijn nog steeds onze drijfveren, samen met de patiënt een voor hem/haar bevredigend resultaat behalen ons doel.

Openingstijden

Ma
-
Di, Vr
-
Wo
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Beelen Fysiotherapie/ MTC Breukelen in Straatweg 71 A, Breukelen ut Utrecht 3621 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Breukelen ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breukelen ut Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breukelen ut Utrecht, 3621 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818036]