Emaille Keukenartikelen.

Emaille Keukenartikelen. van Home Seasons

Door: Home Seasons  07-12-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Webwinkel, Kado

Email ook wel geschreven als Emaille. Dit is de beschermlaag van gesmolten glas aangebracht op voorwerpen van metaal of aardewerk om deze te beschermen, te isoleren of om deze te versieren. Metaal wordt door de emailelaag tegen corrosie beschermd; bij aardewerk wordt de oppervlakte dichter en minder waterdoorlatend, terwijl het ook krasbestendiger wordt. Door toevoeging van gekleurde oxiden wordt de emaillelaag ook decoratief. Vanouds werd overwegend wit email gebruikt. Bij keukenartikelen, zoals petroleumstellen of pannen werden ook andere kleuren toegevoegd. Voor het aanbrengen van de emaillelaag wordt een mengsel van kwarts, kaolien, borax en veldspaat in een oven gesmolten en op het te emailleren voorwerp gebrand.

Trefwoorden: Gifts, home, Kado, Online Winkel, Webwinkel, Woonaccessoires

Andere producten en diensten van Home Seasons

Sfeervolle kerstartikelen en kerstaccessoires van Home Seasons thumbnail
07-12-2011

Sfeervolle kerstartikelen en kerstaccessoires

Seizoenen & Trends U kunt eenvoudig de inrichting en sfeer van uw huis aanpassen aan de verschillende seizoenen. Home Seasons kan u daarbij helpen. Wij bieden u leuke huis & tuin accessoires, decoratie, sfeer en kado artikelen die passen in de laatste trends. Het assortiment wordt ieder seizoen aangepast. Wij blijven altijd op zoek naar de leukste, meest sfeervolle en vooral betaalbare artikelen, zodat wij u ieder seizoen iets bijzonders kunnen aanbieden! Voor de laatste trends bent u bij Ho


Tuinaccessoires van Home Seasons thumbnail
28-04-2011

Tuinaccessoires

Wij vinden dat sfeer in de tuin betaalbaar moet zijn. Omdat wij scherp inkopen kunnen wij tegen zeer voordelige prijzen erg leuke artikelen aanbieden. Kijk en vergelijk zelf.


Woonaccessoires van Home Seasons thumbnail
28-04-2011

Woonaccessoires

Wij vinden dat sfeer in huis betaalbaar moet zijn. Wij kopen scherp in en zijn in staat u artikelen tegen zeer betaalbare prijzen aan te bieden. Vergelijk met andere webshops en trek zelf de conclusie. Ook service vinden wij erg belangrijk. Valt het product tegen? Dan kunt het binnen 7 dagen gewoon terugsturen.