Zelos installeert tweede Xerox iGen3 wegens enorme groei in variabel printen

Zelos installeert tweede Xerox iGen3 wegens enorme groei in variabel printen van Xerox (nederland)

Door: Xerox (nederland)  11-03-2009
Trefwoorden: Direct Mail, Xerox, Igen3

Breukelen, 11 maart 2009 – Zelos Direct Mail Services in Alkmaar heeft een tweede iGen3 digitale kleurenpers van Xerox aangeschaft. Het Direct Mail-productiebedrijf staat bekend om haar specialisme in crossmediale DM-producties waarin simultaan papier en digitale media als SMS en e-mail worden ingezet. Voor deze producties maakt Zelos gebruik van twee iGen3 kleurenpersen en van het Direct Mail softwarepakket XMpie van Xerox.

“Wij verwerken veel gepersonaliseerde opdrachten voor de automotive en finance industrie, waarin steeds meer gebruik wordt gemaakt van kleur en variabel beeld in kleur”, aldus Paul van Tol, directeur van Zelos. “Voor de automotive branche produceren wij bijvoorbeeld fullcolour geïndividualiseerd marketingmateriaal voor inruilacties. In een afbeelding van het specifieke automodel van de klant verwerken wij het nummerbord van de klant, zodanig dat het lijkt alsof hun eigen auto op de foto staat. De dealer plaatst bij de foto een aantrekkelijke persoonlijke inruilaanbieding.”

“Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het printen van persoonlijke financiële verslagen voor klanten van diverse financiële instellingen. Deze verslagen worden geheel op maat samengesteld en variëren enorm in omvang en inhoud. Het zijn als het ware kleine boekwerken geworden. Tegenwoordig verwerken wij deze verslagen ook digitaal. Zo is de adviseur in staat het verslag op het beeldscherm te bekijken tijdens de bespreking met de klant.”

“Door de aanhoudende groei in variabele printopdrachten was een tweede iGen3 bij Zelos noodzakelijk”, aldus Dennis Moll, iGen-specialist bij Xerox. “De machine vormt daarnaast een betrouwbare en adequate backup-mogelijkheid voor de eerste iGen3. Daarmee verkleint Zelos het risico op overbelasting van zowel personeel als de iGen3-machines. Met onze XMpie software is Zelos in staat om complexe geïndividualiseerde marketingproducties te leveren in een combinatie van drukwerk, internet, e-mail, mobiele en andere nieuwe media. De kleurendrukpers iGen3 en de cross-media software van Xerox vormen een perfecte combinatie voor het Direct Mail-bedrijfsmodel van Zelos.”

“Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met de oplossingen van Xerox”, vervolgt Paul van Tol. “De iGen3 levert een hoge afdrukkwaliteit en onderscheidt zich in bedieningsgemak. Klanten zijn tegenwoordig nauw betrokken bij de productie van printwerk. Zij willen op het gebied van digitaal drukken de beste kwaliteit. Waar het vroeger niet uitmaakte op welke machines een opdracht werd verwerkt, is het nu al voorgekomen dat een klant ons vroeg of wij wel met een iGen3 werkten.”

-xxx-

Over Zelos
Zelos Direct Mail Services in Alkmaar levert gespecialiseerde diensten op het gebied van productie, afwerking, handling en responsverwerking van gepersonaliseerde marketingacties. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark waarmee de productie en afhandeling van opdrachten op een gegarandeerd kosteneffectieve en efficiënte wijze wordt gerealiseerd. Meer informatie is te vinden op www.zelos.nl

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

---------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Bijgesloten een foto met Paul van Tol (links) en Paul Kristel (rechts), directieleden van Zelos. In het midden Evert van Hoff, account manager Xerox.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, [email protected]

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, [email protected]

Trefwoorden: Digitale Kleurenpers, Direct Mail, Gepersonaliseerde Marketing, Igen, Igen3, Xerox, Zelos,