Bouw- en aannemingsbedrijf A J van der Tol BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoudermantel 45 , 3981 AG Bunnik, Utrecht
Utrechtse Heuvelrug

E-mail

Over Bouw- en aannemingsbedrijf A J van der Tol BV

Wij zijn een bouw- en aannemingsbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie, gespecialiseerd in middelgrote en kleine projecten.
Wij werken met traditionele bouwtechnieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van degelijke en duurzame materialen. Kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit zijn onze uitgangspunten. De werken worden door ons conform het bouwbesluit en andere geldende regelgeving uitgevoerd.

In 1916 begon A.J. van der Tol een bouwbedrijf aan de Brandsteeg in Utrecht. Eerst waren er kleine verbouwingen en binnenbetimmeringen, maar al snel breidden de werkzaamheden zich uit en moest een grotere locatie worden gevonden. In 1929 verhuisde het bedrijf naar De Bilt en in 1957 werd de huidige locatie in Bunnik betrokken. Inmiddels staan de derde en vierde generatie aan het roer en met de in 2008 nieuw gebouwde bedrijfshal is het bedrijf klaar voor de toekomst.

In de loop der jaren heeft A.J. van der Tol B.V. een naam opgebouwd als een degelijk en betrouwbaar bouwbedrijf. Wij willen kwaliteit leveren. Dat doen wij met onze eigen vakmensen en met leveranciers en onderaannemers die net als wij veel waarde hechten aan vakmanschap.
Onze eigen vrachtwagen en smederij / reparatiewerkplaats zorgen voor snelheid en flexibiliteit op het gebied van materiaallevering en inzet van materieel.
Zowel gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen als particulieren behoren tot onze opdrachtgevers. Voor verbouwingen kunnen wij het complete pakket van ontwerp en aanvraag bouwvergunning tot en met de bouwkundige oplevering verzorgen. Daarnaast zijn wij ook bekend met het bouwen van complexe projecten in bouwcombinaties.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bouw- en aannemingsbedrijf A J van der Tol BV in Schoudermantel 45, Bunnik Utrecht 3981 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bunnik Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bunnik Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bunnik Utrecht, 3981 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825956]