Document Dialog breidt consultancyteam uit

Document Dialog breidt consultancyteam uit van Document Dialog

Door: Document Dialog  27-11-2007
Trefwoorden: Consultancy, Business Consultant, Personaliabericht

Bunnik, 27 november 2007 – Document Dialog heeft Ton Smeele aangesteld als Business Consultant. In die functie wordt hij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de consultancydiensten van Document Dialog, omdat Document Dialog steeds vaker wordt gevraagd om op strategisch niveau mee te denken over documentoplossingen. De business consultants kunnen gebruik maken van de enorme basis aan technische- en productkennis binnen Document Dialog.

Ton heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd op het gebied Document Creatie en Output Management. Voorheen was hij als IT-consultant, projectleider en procesmanager werkzaam. In 1997 werd Ton zelfstandig consultant en heeft hij veel ervaring opgedaan aan de businesskant. De laatste jaren was hij werkzaam als Informatieanalist bij Ordina.

“Ik wil graag werken bij een bedrijf dat als kennisorganisatie bekend staat en waarbij documentmanagement de core business is”, aldus Ton Smeele. “Document Dialog is een dergelijke organisatie. Klanten van Document Dialog zijn documentintensieve organisaties. Bij deze organisaties spelen diverse uitdagingen waarvoor wij marktgerichte concepten ontwikkelen. Ik verwacht dat ik mijn ervaring in het omzetten van de behoeften van organisaties naar concrete oplossingen ook in de documentindustrie goed kan toepassen. Daarnaast is het helpen uitbouwen van een organisatie als Document Dialog een ontzettend leuke uitdaging.”


Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u een hoge resolutie foto van Ton Smeele, Business Consultant bij Document Dialog.

Over Document Dialog
Document Dialog adviseert over en levert oplossingen voor het produceren, digitaliseren, archiveren, beveiligen en presenteren van documenten via alle mogelijke media (multi-channel). De naam van het bedrijf zegt meteen waarom het gaat: "Let's Talk About Your Documents -- Let Your Documents Do The Talking". De klanten van Document Dialog zijn documentintensieve organisaties, op zoek naar ondersteuning bij de planning, de implementatie en het beheer van krachtige en schaalbare documentsystemen ter ondersteuning van hun klantgerichte bedrijfscommunicatie. Het hoofdkantoor van Document Dialog is gevestigd in Bunnik, daarnaast zijn er vestigingen in België en Duitsland. Meer informatie over Document Dialog is te vinden op: www.documentdialog.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Purdey Horbach, telefoon +31 (0)35-543 54 94
[email protected]

Document Dialog
Karine Copier, telefoon +31 (0)30 - 656 61 49
[email protected]

Trefwoorden: Business Consultant, Consultancy, Consultancyteam, Document Dialog, Personaliabericht, Voice-pr,