Document Dialog stelt Stef Devriese aan als nieuwe country manager voor België en Luxemburg

Document Dialog stelt Stef Devriese aan als nieuwe country manager voor België en Luxemburg van Document Dialog

Door: Document Dialog  04-09-2008
Trefwoorden: Documenten, Document Dialog

Bunnik, 4 september 2008 – Document Dialog, leverancier van softwareoplossingen voor documentintensieve organisaties, heeft Stef Devriese aangesteld als country manager België en Luxemburg. Stef is in deze functie verantwoordelijk voor het managen van het Belgische team en het verstevigen van bestaande relaties. Daarnaast gaat hij zich richten op de verdere groei van Document Dialog in België en Luxemburg. Om dit te realiseren focust hij zich op de acquisitie, het signaleren van en inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Document Dialog is sinds 1999 actief in België. De consultants van Document Dialog spelen daar een belangrijke rol bij onder meer ING, Corona Direct, Fortis, AXA, KBC en Telenet.

Stef begon zijn carrière in de IT-sector als customer marketing manager bij Toshiba TEC Belgium. Nadien vertegenwoordigde hij Inventive Designers als business development manager, waarbij hij de strategische accounts van het bedrijf voor zijn rekening nam. Vervolgens werd Stef sales director voor Assentis Technologies AG, dat software-oplossingen levert voor interactieve en gepersonaliseerde zakelijke documenten. Het afgelopen jaar was hij sales & marketing manager bij ICMS, een bedrijf dat eigen software ontwikkelt voor informatie- en kennisbeheer.

Ton van Raaij, managing director van Document Dialog, is opgetogen over de aanstelling van Stef Devriese: “Met Stef halen wij iemand met ontzettend veel ervaring in huis. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij ervoor zal zorgen dat wij onze positie in België nog verder zullen versterken.”

Ook Devriese is enthousiast over zijn nieuwe positie als country manager: “Het is de afgelopen twee jaar relatief stil geweest rond Document Dialog in België en Luxemburg. Tijd om daar verandering in te brengen. Topprioriteit is onze klanten te ontmoeten en de relatie met hen verder te verstevigen.”

-------------------------------------
Noot voor redactie: bijgesloten een hoge resolutie foto van Stef Devriese, country manager BeLux bij Document Dialog.

Over Document Dialog
Document Dialog adviseert over en levert oplossingen voor het produceren, digitaliseren, archiveren, beveiligen en presenteren van documenten via alle mogelijke media (multi-channel). De naam van het bedrijf zegt meteen waarom het gaat: "Let's Talk About Your Documents -- Let Your Documents Do The Talking". De klanten van Document Dialog zijn documentintensieve organisaties, op zoek naar ondersteuning bij de planning, de implementatie en het beheer van krachtige en schaalbare documentsystemen ter ondersteuning van hun klantgerichte bedrijfscommunicatie. Het hoofdkantoor van Document Dialog is gevestigd in Bunnik, daarnaast zijn er vestigingen in België en Duitsland. Meer informatie over Document Dialog is te vinden op: www.documentdialog.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Eline Visser, telefoon +31 (0)35-543 54 94
[email protected]

Document Dialog
Karine Copier, telefoon +31 (0)30 - 656 61 49
[email protected]

Trefwoorden: Document Dialog, Documenten,