Document Dialog verzorgt sessie over Customer Communication Management op Interact08

Door: Document Dialog  08-05-2008
Trefwoorden: Document Dialog, Interact08,

Bunnik, 7 mei 2008 – Op 3 juni vindt in Ede Interact08 plaats, een conferentie voor softwaregebruikers en documentspecialisten, georganiseerd door Pitney Bowes Group 1 Software en Pitney Bowes MapInfo in samenwerking met Document Dialog. Tijdens deze conferentie (toegang is gratis, bij registratie) geven een aantal visionaire sprekers uiteenlopende presentaties over de nieuwste softwareoplossingen op het gebied van Customer Communication Management (CCM), Customer Data Quality (CDQ) en Location Intelligence. In de ochtend zijn er plenaire sessies gepland, waarna er diverse presentatietracks volgen. Document Dialog verzorgt de presentatietrack over Customer Communications Management. Daarna kunnen de bezoekers persoonlijke demonstraties van de gepresenteerde softwareoplossingen bijwonen in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte.

Tijdens de plenaire ochtendsessies worden er presentaties gegeven door experts op het gebied van de technologie van Pitney Bowes MapInfo en Pitney Bowes Group 1 Software. Als keynote-spreker geeft de heer Dries Van Nieuwenhuyse, Sr. Business & Market Intelligence Manager bij Kinepolis Group NV en gastprofessor aan de EHSAL Management School, een presentatie over Corporate Performance Management en het gebruik van Location Intelligence. De middagsessie is verdeeld in zes parallelle tracks, waarbij men een keuze kan maken uit achttien interessante onderwerpen. Document Dialog verzorgt track zes over Customer Communication Management, een integrale strategie die organisaties toelaat om de communicatie met de klant en de commerciële processen sneller, kosteneffectiever en efficiënter te doen verlopen.

Agenda
De conferentie ‘Interact08’ vindt plaats op dinsdag 3 juni 2008 van 09:00 tot 16:00 uur in Hotel/Congrescentrum De Reehorst te Ede.

09:00-09:30 Registratie en ontvangst
09:30-10:00 Opening en kick off door Gert Kleijer, Country Manager van MapInfo Benelux
10:00-10:45 Keynote door Dries Van Nieuwenhuyse
10:45-11:00 Koffie
11:00-12:00 Presentatie van het gecombineerde portfolio van Pitney Bowes MapInfo en Pitney Bowes Group 1 Software
12:00-13:30 Lunchbuffet

CCM track (track 6) georganiseerd door Document Dialog
13:30-14:10 Presentatie over CCM Productpositionering door Andrew Greenyer, VP International Marketing Pitney Bowes Group 1 Software
14:15-15:00 DOC 1: overzicht en roadmap door Gary McMahon, DOC 1 Product Manager Pitney Bowes Group 1 Software
15:20-16:00 EngageOne Interactive, next generation customer communication solutions door Lisa Sutrick, Global Product Manager EngageOne Interactive Pitney Bowes Group 1 Software
16:00 Afsluiting en borrel

Voor meer informatie en gratis registratie kunt u terecht op: www.interact08.nl

-------------------------------------

Over Pitney Bowes MapInfo
Door gebruik te maken van de kracht van locatie bent u in staat om een zeer belangrijke en complexe vraag te beantwoorden: Waar? Het antwoord op deze vraag speelt een belangrijke factor bij strategische en operationele beslissingen in zowel het bedrijfsleven als binnen de overheidssector. Met Pitney Bowes MapInfo's location intelligence oplossingen kunt u uw beslissingen beter onderbouwen en uw doelstellingen bereiken.
Pitney Bowes MapInfo is een internationale organisatie en marktleider op het gebied van location intelligence oplossingen. Onze oplossingen omvatten zowel software, data als services en helpen organisaties en overheidsinstellingen wereldwijd een meerwaarde te halen uit locatie-gebaseerde informatie, om zo beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Over Pitney Bowes Group 1 Software
Pitney Bowes Group 1 Customer Communication Management (CCM) biedt de mogelijkheid tot het realiseren van gerichte of gepersonaliseerde communicatie met uw klanten. Inhoud en vorm van deze communicatie wordt ondermeer bepaald door het profiel van uw klant.
CCM omvat de gehele keten van creatie tot multi-channel distributie. Belangrijke functionaliteiten in de CCM Software Suite omvatten ondermeer mogelijkheden om ‘customer self service’ te realiseren, Email en SMS Management en Front-office oplossingen, EngageOne Interactive, voor klantgebonden communicatie zoals brieven, offertes en polissen.

Over Document Dialog
Document Dialog adviseert over en levert oplossingen voor het produceren, digitaliseren, archiveren, beveiligen en presenteren van documenten via alle mogelijke media (multi-channel). De naam van het bedrijf zegt meteen waarom het gaat: "Let's Talk About Your Documents -- Let Your Documents Do The Talking". De klanten van Document Dialog zijn documentintensieve organisaties, op zoek naar ondersteuning bij de planning, de implementatie en het beheer van krachtige en schaalbare documentsystemen ter ondersteuning van hun klantgerichte bedrijfscommunicatie. Het hoofdkantoor van Document Dialog is gevestigd in Bunnik, daarnaast zijn er vestigingen in België en Duitsland. Meer informatie over Document Dialog is te vinden op: www.documentdialog.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Eline Visser, telefoon +31 (0)35-543 54 94
[email protected]

Document Dialog
Karine Copier, telefoon +31 (0)30 - 656 61 49
[email protected]

Trefwoorden: Document Dialog, Interact08,