Rob van Barlingen nieuw bij Document Dialog Professional Services

Door: Document Dialog  20-10-2008
Trefwoorden: Management, Documenten, Document

Rob van Barlingen nieuw bij Document Dialog Professional Services

Bunnik, 20 oktober 2008 – Document Dialog, leverancier van softwareoplossingen voor documentintensieve organisaties, heeft haar Professional Services team uitgebreid met Rob van Barlingen. Rob van Barlingen is begin september aangesteld als Operational Manager Professional Services met als doel deze afdeling verder te structureren en te professionaliseren. De afdeling Professional Services ondersteunt klanten van Document Dialog met advies, coaching, trendwatching, applicatieontwikkeling, programmering, inrichting en beheer van de documenthuishouding.

Rob van Barlingen heeft een lange periode bij Agis Zorgverzekeringen gewerkt, waar hij diverse functies bekleedde. Hij is daar van ICT-beheerder doorgegroeid naar teammanager Beheer & Support Exploitatie. Daarvoor heeft Rob van Barlingen onder andere een HBO-studie Informatica en de kopstudie Servicemanagement succesvol afgerond.

“Er zijn veel ontwikkelingen in de documentmanagementindustrie die mij boeien,” aldus Rob van Barlingen. “Neem bijvoorbeeld TransPromo of het outsourcen van document- en outputprocessen. Veel organisaties laten de kansen die deze ontwikkelingen met zich mee brengen onbenut, omdat ze niet weten hoe ze het aan moeten pakken. Document Dialog kan daarin een adviserende rol spelen. Daarnaast biedt een breder takenpakket met meer verantwoordelijkheden mij de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen als manager.”


Trefwoorden: Document, Document Dialog, Documenten, Management, Transpromo,