Willem van Schie versterkt Business Consultancy unit Document Dialog

Door: Document Dialog  25-11-2008
Trefwoorden: Personalia, Documentmanagement, Document Dialog

Willem van Schie versterkt Business Consultancy unit Document Dialog

Bunnik, 25 november 2008 – Document Dialog, leverancier van oplossingen voor documentintensieve organisaties, heeft Willem van Schie aangesteld als business consultant. In deze functie adviseert hij op strategisch, tactisch en operationeel niveau over documentgerelateerde vraagstukken. Dankzij zijn universitaire management consultancy opleiding is hij een waardige gesprekpartner voor relaties van Document Dialog. Willem van Schie heeft daarnaast tijdens zijn loopbaan brede kennis en uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van documentmanagement.

Zo was Willem van Schie als gedetacheerde consultant betrokken bij ICT-projecten bij onder andere TPG Post, Kruidvat Holding, Rabobank Nederland, Rabobank International en UPC Nederland. Hij werkte destijds bij ICT-dienstverleners als Brunel en Rijnhaave. Hij doceerde ook Informatiemanagement aan de Haagse Hogeschool. De laatste jaren was Willem als lijnmanager bij de Hoge Raad der Nederlanden direct betrokken bij het project [email protected] (een document- en managementsysteem dat de interne documentenstroom volledig digitaliseert).

Willem van Schie is blij met zijn overstap naar Document Dialog: “Document Dialog is een nationaal en internationaal groeiende organisatie, waarbij ik vanaf het eerste moment een zeer betrokken en positieve sfeer heb geproefd. Daarnaast is deze branche volop in beweging en dat biedt mogelijkheden. Documenten dragen in toenemende mate bij aan het bedrijfsbelang, zowel vanuit een ICT-perspectief als vanuit een business-perspectief. Het op efficiënte wijze inrichten van documentprocessen levert dus grote voordelen op. En daar draag ik graag aan bij.”


Trefwoorden: Document Dialog, Documentmanagement, Personalia,