Xenos vernieuwt Europese Reseller Agreement met Document Dialog

Xenos vernieuwt Europese Reseller Agreement met Document Dialog van Document Dialog

Door: Document Dialog  16-07-2008
Trefwoorden: Document Dialog

“Document Dialog maakt al lang gebruik van de oplossingen van Xenos,” zegt Ton van Raaij, Managing Director bij Document Dialog. “Deze zijn een aanvulling op ons portfolio met specifieke producten voor documentmanagement. Onze expertise en kennis, gecombineerd met de oplossingen van Xenos, biedt onze klanten een significant voordeel. We zijn blij het contract met Xenos te vernieuwen en onze relatie te behouden.”

Jeff Mills, Managing Director van Xenos Europe™: “We hebben veel succes in Europa, waardoor onze organisatie in dit continent hard groeit. Buiten Engeland is Duitsland zelfs één van de landen met het grootste aantal klanten. We kijken ernaar uit dit succes verder uit te breiden door de samenwerking met Document Dialog.”

-------------------------------------

Over Xenos Europe Ltd.
De high-performance softwareoplossingen van Xenos stroomlijnen de informatiestromen binnen organisaties. Xenos stelt haar klanten in staat hun data en documenten te verwerken, transformeren, herbestemmen, personaliseren en af te leveren, onafhankelijk van waar, wanneer en hoe dit nodig is. Xenos vergroot de waarde van bestaande IT-investeringen, waardoor organisaties hun efficiëntie, snelheid en accountability vergroten en tegelijkertijd milieubewuste IT-investeringen realiseren.

Door het afhandelen van information on demand te stroomlijnen, standaardiseren en automatiseren, reduceren klanten kosten terwijl ze tegelijkertijd een belangrijk concurrentievoordeel behalen, namelijk aanpassingsvermogen. Xenos heeft wereldwijd klanten in de financiële industrie, verzekeringsmarkt, gezondheidszorg, telecommunicatie, productie, logistiek, transport, detailhandel en overheid. Xenos verkoopt en ondersteunt haar oplossingen direct vanuit kantoren in Canda, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk en via een wereldwijd partnernetwerk. Meer informatie over Xenos is te vinden op: www.xenos.com/europe.

Over Document Dialog
Document Dialog adviseert over en levert oplossingen voor het produceren, digitaliseren, archiveren, beveiligen en presenteren van documenten via alle mogelijke media (multi-channel). De naam van het bedrijf zegt meteen waarom het gaat: "Let's Talk About Your Documents -- Let Your Documents Do The Talking". De klanten van Document Dialog zijn documentintensieve organisaties, op zoek naar ondersteuning bij de planning, de implementatie en het beheer van krachtige en schaalbare documentsystemen ter ondersteuning van hun klantgerichte bedrijfscommunicatie. Het hoofdkantoor van Document Dialog is gevestigd in Bunnik, daarnaast zijn er vestigingen in België en Duitsland. Meer informatie over Document Dialog is te vinden op: www.documentdialog.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Eline Visser, telefoon +31 (0)35-543 54 94
[email protected]

Document Dialog
Karine Copier, telefoon +31 (0)30 - 656 61 49
[email protected]

Trefwoorden: Document Dialog