Versterking draaijer+partners garandeert optimale dienstverlening

Versterking draaijer+partners garandeert optimale dienstverlening van draaijer+partners

Door: draaijer+partners  30-03-2009
Trefwoorden: Huisvestingsadviseur, Project- En Procesmanagementbureau

draaijer+partners, huisvestingsadviseur en project- en procesmanagementbureau, versterkt zijn gelederen met twee nieuwe experts. Dit garandeert klanten en prospects optimale deskundigheid en dienstverlening.

De kredietcrisis biedt de bouw- en vastgoedmarkt momenteel weinig kansen. Toch kiest draaijer+partners uit Bunnik/Groningen er juist nu voor om zijn marktpositie te versterken met twee zwaargewichten: Jan Dekker en Henri Drenthen. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de dienstverlening van draaijer+partners: het creëren van een duurzame leef-, woon- en werkomgeving met een langetermijnperspectief voor opdrachtgevers in het onderwijs, de gezondheidszorg, leisure en de zakelijke dienstverlening.

Jan Dekker MFM (43) is per 1 maart 2009 benoemd tot teamleider van het team Strategisch Advies van draaijer+partners. Dekker zal zich met name richten op strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, in de kantorenmarkt, de zorg en het onderwijs. Daarbij stelt hij zijn ruime ervaring als facility manager ten dienste van de opdrachtgevers van draaijer+partners. Hiervoor werkte Dekker bij ingenieurs- en adviesbureau Tauw in Deventer, waar hij verantwoordelijk was voor het (inter)nationale vastgoed- en huisvestingsbeleid.
Henri Drenthen (36) is per 1 januari 2009 toegetreden als partner bij draaijer+partners. Drenthen is al enige jaren aan draaijer+partners verbonden als senior adviseur Huisvesting & Vastgoed. Sinds 1 januari 2009 is hij ook verantwoordelijk voor Commercie.

Voor opdrachtgevers wil draaijer+partners een betrouwbare, betrokken partner zijn bij huisvestingsvraagstukken en bouwprojecten. In de visie van draaijer+partners op (ge)bouwen draait het vooral om mensen, om plezierige en resultaatgerichte samenwerking. Onder het motto ‘Huisvesten met perspectief’ zorgt draaijer+partners ervoor dat huisvesting meerwaarde oplevert.Trefwoorden: Huisvestingsadviseur, Project- En Procesmanagementbureau