Deelnemers Marathon Berlijn halen al meer dan 16.000 euro op voor Fonds Gehandicaptensport

Deelnemers Marathon Berlijn halen al meer dan 16.000 euro op voor Fonds Gehandicaptensport van Fonds Gehandicaptensport

Door: Fonds Gehandicaptensport  12-09-2011
Trefwoorden: Sport, Handicap, Goed Doel

Op zondag 25 september 2011 organiseert NOC*NSF voor zijn Partners in Sport, de Suppliers en mediapartners een uniek hardloopevenement: The Ultimate Sport Experience Marathon Berlijn. Het doel? Finishen op de klassieke marathon afstand in een van 's werelds mooiste City Marathons; Berlijn. En daarmee een zo groot mogelijke opbrengst realiseren voor de begeleiding van talentvolle gehandicapte sporters op weg naar de Paralympische Spelen in London (2012) en Rio de Janeiro (2016). Want aan alle 150 deelnemers aan de Ultimate Sport Experience Marathon Berlijn is gevraagd om deze geweldige uitdaging te laten sponsoren door familie, collega's, vrienden en bekenden. Op dit moment, 2 weken voor de start van de marathon, hebben de deelnemers al ruim 16.000 euro opgehaald voor Fonds Gehandicaptensport. 63 Deelnemers zijn een individuele actie en 6 teams zijn gezamenlijk bezig om geld in te zamelen voor het goede doel. Afgelopen week hebben een aantal acties hun streefbedrag gehaald. Robert Diederen en Ilse Jansen wisten met hun actie maar liefst 1000 euro op te halen en Erik van der Most van het team 'Haagse Raborunners sind Berliner' haalde zijn streefbedrag van 500 euro. Partner Ernst & Young communiceert de Berlijn Marathon en het goede doel via hun interne ‘newsportal’ en vraagt alle medewerkers hun collega’s te steunen. Ook jij kunt deze hardlopers nog steunen. Help hen de finish te halen van de Berlijn Marathon en steun Fonds Gehandicaptensport!

Trefwoorden: Gehandicapten, Goed Doel, Handicap, Sport

Ander nieuws en updates van Fonds Gehandicaptensport

08-12-2011

Fonds Gehandicaptensport goede doel Vondelparkloop

Op zondag 15 januari 2012 gaat het gezelligste hardloopevenement van Amsterdam weer van start. De 38e editie van de Vondelparkloop. Fonds Gehandicaptensport is het goede doel van deze loop.


Het Comedyhuis neemt Tivoli over voor Fonds Gehandicaptensport van Fonds Gehandicaptensport thumbnail
05-12-2011

Het Comedyhuis neemt Tivoli over voor Fonds Gehandicaptensport

Op vrijdag 23 december nemen de Utrechtse comedians van het Comedyhuis poppodium Tivoli Oudegracht over voor een benefiet voor Fonds Gehandicaptensport.


Meld je aan voor KPN Schaatsvriendendag van Fonds Gehandicaptensport thumbnail
21-11-2011

Meld je aan voor KPN Schaatsvriendendag

Het lijkt nog ver weg maar op zondag 29 januari 2012 is het weer zo ver! Op deze datum organiseert Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met KPN, KNSB, FlevOnice, Sportservice Flevoland en Ice-World de derde editie van de KPN Schaatsvriendendag!


Audrey Hepburn Trofee voor vrijwillger gehandicaptensport Jan Gubbels van Fonds Gehandicaptensport thumbnail
14-11-2011

Audrey Hepburn Trofee voor vrijwillger gehandicaptensport Jan Gubbels

Met steun van duizenden collectanten, vrijwilligers, donateurs en sportbonden wordt gehandicaptensport steeds toegankelijker. Het gala kreeg extra glans door de uitreiking van de Audrey Hepburn Trofee. NOC*NSF voorzitter André Bolhuis heeft deze wisseltrofee uitgereikt aan Jan Gubbels, die zich inmiddels bijna 30 jaar als vrijwilliger inzet om sport voor mensen met een handicap mogelijk te maken.


14-11-2011

Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport groot succes

Op de middenstip van het Olympisch Stadion vond op donderdagavond 10 november voor de 5de keer het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport plaats. Directeur Nike Boor nam voor de opbrengst van de avond een cheque van € 320.000,- in ontvangst.


Gratis schaatsen voor mensen met een handicap op Flevonice van Fonds Gehandicaptensport thumbnail
08-11-2011

Gratis schaatsen voor mensen met een handicap op Flevonice

Het lijkt nog ver weg maar op zondag 29 januari 2012 is het weer zo ver! Op deze datum organiseert Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met KPN, KNSB, Flevonice, Sportservice Flevoland en Ice-World de derde editie van de KPN Schaatsvriendendag.


08-11-2011

Fonds Gehandicaptensport nu ook op Google+

Fonds Gehandicaptensport maakt het nu ook mogelijk voor donateurs, collectevrijwilligers en overige geïnteresseerden op Google+ aan te sluiten.


07-11-2011

Ruim 250 kledingcontainers voor Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport heeft in samenwerking met Stichting KICI kledinginzameling ruim 250 kledingcontainers geplaatst of gaat deze nog plaatsen bij hockey-, tennis- en voetbal-, handbal- en korfbalverenigingen.


07-11-2011

Bijeenkomst FrysB in het teken van It Sailhûs

De bijeenkomst van FrysB (netwerk van ondernemers in Friesland) op 3 november jl. stond in het teken van It Sailhûs in Elahuizen (Friesland): het bij veel watersporters bekende en markante gebouw ’t Packhuys aan de Mardyk wordt verbouwd en ingericht tot een uniek watersportcentrum voor mensen met een handicap: ‘It Sailhûs’.


07-11-2011

Kees Jansma ambassadeur Fonds Gehandicaptensport

Tijdens een bijeenkomst van FrysB (netwerk van ondernemers in Friesland) op 3 november jl. is Kees Jansma officieel benoemd als ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport.


Deelnemers Marathon Berlijn halen ruim 26.000 euro op voor talentvolle sporters met een handicap van Fonds Gehandicaptensport thumbnail
06-10-2011

Deelnemers Marathon Berlijn halen ruim 26.000 euro op voor talentvolle sporters met een handicap

De deelnemers van de NOC*NSF Ultimate Sport Experience Marathon Berlijnde haalden allen de eindstreep en slaagden er ook in om met elkaar maar liefst ruim 26.000 euro op te halen. Deze opbrengst komt ten goede aan de begeleiding van talentvolle gehandicapte sporters op weg naar de Paralympische Spelen in London (2012) en Rio de Janeiro (2016). Lees meer: http://www.nujij.nl/sport/deelnemers-marathon-berlijn-halen-26-000-euro-op.13979543.lynkx#ixzz1a0HKHmpw


06-10-2011

Videocolumn Esther Vergeer over Londen 2012 en Team Parastars

In haar maandelijkse videocolumn bericht rolstoeltennisster Esther Vergeer deze maand over de toegenomen aandacht voor de Paralymische Spelen Londen 2012 en het teamweekend van Team Parastars waar een bijzondere oud-sporter te gast was.


06-10-2011

Scool on Wheels in Dwingeloo; opening door wethouder Martens

In Dwingeloo vond maandagochtend de aftrap plaats van (S)cool on Wheels. Dit is een voorlichtingsproject voor basisschoolleerlingen om deze een positief beeld van gehandicapte mensen te geven.


SDB Zorgmarathon brengt veel geld op voor Fonds van Fonds Gehandicaptensport thumbnail
27-09-2011

SDB Zorgmarathon brengt veel geld op voor Fonds

SDB Zorgmarathon brengt veel geld op voor Fonds Gehandicaptensport


Collega's UPC Nederland halen 1100 euro op bij Dam tot Damloop van Fonds Gehandicaptensport thumbnail
27-09-2011

Collega's UPC Nederland halen 1100 euro op bij Dam tot Damloop

Collega's UPC Nederland halen 1100 euro op bij Dam tot Damloop voor Fonds Gehandicaptensport