Fysio Bunnik en Medisch Trainingscentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langstraat 4 B , 3981 EV Bunnik, Utrecht
Utrechtse Heuvelrug

E-mail

Over Fysio Bunnik en Medisch Trainingscentrum

Bij Fysio Bunnik kunt u terecht voor verschillende soorten therapieën die meestal, maar niet uitsluitend, bedoeld zijn om een probleem aan het bewegingsapparaat te verhelpen.( dat wil zeggen problemen van de gewrichten en de wervelkolom, armen en benen en voor de beweging noodzakelijke spieren en pezen )
Een probleem in het bewegingsapparaat (spieren, pezen en gewrichten) komt meestal door overbelasting (te lang, te vaak, verkeerd gebruiken) of onderbelasting (altijd achter een bureau zitten en dan opeens de tuin gaan omspitten). Als de belasting die u van uw lichaam vraagt hoger is dan de belastbaarheid, dan krijgt u blessures.
Bewegen wordt dan moeilijk en pijnlijk. Ook de spieren verkrampen en de pijn kan uitstralen naar andere delen van het lichaam.
Met behulp van fysiotherapie kan de stoornis worden verminderd of verholpen. Fysiotherapie heeft onder andere als behandelingsmogelijkheden diverse vormen van mobilisatie technieken, oefentherapie, houdingscorrectie, massage en het eventueel toedienen van fysische prikkels.
Ook is er de mogelijkheid voor manuele therapie, sportrevalidatie, fysio fitness, dry needling, bekkenbodem therapie, psychosomatische fysiotherapie, haptonomie, post operatieve revalidatie, medical taping, loopanalyse, kinderoefen therapie, Cesar therapie, bindweefsel massage en Feldenkrais.
Ook zijn wij verbondenen met het Schoudernetwerk Midden Nederland, het Claudicatio netwerk en het Parkinson netwerk.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fysiobunnik

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Bunnik en Medisch Trainingscentrum in Langstraat 4 B, Bunnik Utrecht 3981 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Bunnik Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bunnik Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bunnik Utrecht, 3981 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228649]