GreenLoans verlaagt haar tarief

GreenLoans verlaagt haar tarief van Greenloans

Door: Greenloans  29-07-2009
Trefwoorden: Isolatie, Duurzaam, Zonnepanelen

Dankzij de garantieregeling Energie Besparingskrediet van het ministerie van VROM kan GreenLoans haar klanten een zeer aantrekkelijke lening aanbieden voor hun energiebesparende maatregelen in de eigen woning. Huiseigenaren kunnen zo onder andere voordelig zonnepanelen, zonnecollectoren of een warmtepomp financieren. Doordat de overheid het risico van de lening draagt, kan GreenLoans per 1 augustus 2009 haar tarief verder verlagen naar 5,8%. Het nieuwe tarief is daarmee lager dan welke hypotheek ook in de Nederlandse markt met een looptijd van 15 jaar (op basis van 100% executiewaarde).

In tegenstelling tot een groene hypotheek hoeft de klant niet de weg naar de notaris af te leggen. Dat scheelt de klant geld en tijd. Naast deze voordelige lening kan de klant subsidie aanvragen bij SenterNovem en bij sommige gemeenten. Hierdoor wordt het voor de consument mogelijk om een duurzame investering te doen die ook terugverdiend kan worden. Bijdragen aan een beter milieu zonder extra kosten.

Misssie
De missie van GreenLoans is bij te dragen aan een duurzame maatschappij met de focus op energiebesparing. Om deze missie te vervullen werkt zij samen met duurzame energiepartijen die dezelfde missie hebben.

Trefwoorden: Duurzaam, Duurzame Energie, Greenloans, Groene Lening, Isolatie, Renteverlaging, Sde, Senternovem, Subsidie, Warmtepomp, Zonneboiler, Zonnepanelen,